Prijs weergeven

Smart Fortwo huren

Sixt heeft de eigenzinnige Smart fortwo in de collectie opgenomen. De kleine auto voor maximaal twee passagiers is een ultieme huurauto voor in de stad. Je manoeuvreert gemakkelijk door smalle straten en nauwe steegjes en parkeert eenvoudig op de kleinste plaatsen. De Smart fortwo is klein van stuk, maar heeft een verrassend ruim interieur. Je kunt bij ons een Smart fortwo huren, genieten van de voordelen van het compacte design en daarmee beschikken over een comfortabele en complete huurauto.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
smart fortwo huurauto
Momenteel niet beschikbaar

De voordelen van de Smart fortwo

Smart heeft vanaf de introductie eind jaren negentig een trend gezet met de kleine auto die uitermate geschikt is voor gebruik in de stad. Het unieke formaat, de wendbaarheid en het temperamentvolle karakter van de Smart fortwo dragen daar nadrukkelijk aan bij. De Smart Fortwo is nog altijd voorzien van de zo kenmerkende designelementen zoals de specifieke kleurstelling. Het interieur van de Smart fortwo is in tegenstelling tot het compacte formaat juist heel royaal en tot in detail stijlvol ingericht. De grote voorruit van de Smart fortwo geeft de bestuurder bovendien een compleet beeld van de weg. Samen met de innovatieve en eigentijdse functionaliteiten biedt Smart u een volwaardig, luxe en veilige auto. Je kunt een Smart fortwo model huren en een avontuurlijke en bijzondere rij-impressie beleven.

De betrouwbare en complete service van Sixt

Als je een auto nodig hebt, kun je bij onze autoverhuur een Smart fortwo huren. Je kunt daarvoor terecht bij een van de vele verhuurstations. We informeren je daar graag over de mogelijkheden van een auto te huren en kunnen op diverse locaties een smart fortwo beschikbaar stellen. Onze autoverhuur is erop gericht om aan je persoonlijke wensen te voldoen en een plezierige en aangename reis mogelijk te maken. Betrouwbaarheid, comfort en veiligheid zijn daarbij belangrijke elementen.

Andere Smart modellen van Sixt

Smart huurauto

Smart

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren