Skoda Octavia huren

Skoda Octavia huren

SIXT is de juiste plek om een Skoda Octavia te huren. Zoals elke auto, huur je bij Sixt ook de Skoda Octavia heel voordelig. Je beschikt in een handomdraai over een prachtige nieuwe auto die genoeg ruimte biedt voor jou en je gezin.

Skoda Octavia huren
of vergelijkbaar (CWMR)
skoda octavia kombi grau 2017
5 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Benzine Airconditioning 2 Tassen

Genieten tijdens uw zakentrip of gezinsvakantie

SIXT staat in bijna elke stad en op bijna elke luchthaven voor je klaar. Een Skoda Octavia huren is vooraf of ter plaatse zo geregeld.  Rijden in een Skoda Octavia geeft je een rustig gevoel. Door de ruime opzet van de bestuurdersplaats en het goed geveerde rijcomfort, houd je het achter het stuur van de Skoda Octavia model bijzonder lang vol. Ook de waardering die je oogst als bezitter van zo'n auto is erg aangenaam. Een Skoda Octavia toont representatief tijdens een zakelijk bezoek en verschaft het hele gezin comfort tijdens een avontuurlijke vakantie. Prettige reis!

Een luxe auto huren met veel comfort en een zee van ruimte

Een Skoda Octavia model is kiezen voor prestige en zekerheid. Prestige omdat deze huurauto uit de Volkswagen-Audi (VAG) stal schittert door superieur design. De zekerheid ontleent de Skoda Octavia aan de bijzonder degelijke techniek waar ook Volkswagen en Audi om bekend staan. Een blik op het uitgekiende dashboard verraadt het al: je hebt besloten een zeer luxe auto te huren. Als tijdelijke bezitter geniet je voordelig van alle pluspunten van de Skoda Octavia; de vele standen van de verstelbare stoel waarop je zit, het overzichtelijke dashboard met prettige verlichting en het stevige stuur. Ook de ruimte op de achterbank is ideaal, vooral wanneer je reist met het gezin. Tijdens vakanties is bovendien de zee van ruimte in de kofferbak van de Skoda Octavia een uiterst belangrijk gegeven.

Andere Skoda modellen