Prijs weergeven

Skoda Fabia mieten

Vanaf nu kun je bij Sixt autoverhuur ook terecht wanneer je een luxe auto wilt huren, zoals de ruime Skoda Fabia. Dat is goed nieuws, want wanneer je ervoor kiest om de Skoda Fabia te huren bij Sixt, weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Sixt autoverhuur staat al jarenlang bekend als een kwalitatief zeer goed bedrijf, waar je terecht kunt om goedkoop een auto te huren.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Skoda Fabia huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Waarom kiezen voor de Skoda Fabia?

Wanneer je kiest voor de Skoda Fabia als huurauto bij Sixt, wordt er samen met je gekeken naar de beste manier om je op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Het maakt daarbij niet uit of u particulier of bedrijfsmatig van plan bent de Skoda Fabia te gaan huren. Er zijn vele mogelijkheden om de Skoda Fabia te huren, of het nu gaat om slechts een paar dagen, of om een veel langere tijd, alles is mogelijk. Speciaal voor studenten is er een korting van 5% die geldt op de normale huurprijs van de Skoda Fabia. Voor ondernemers die bij Sixt Skoda de Fabia huren, zijn er contracten ontwikkeld waarin speciale voorwaarden zijn opgenomen. Sixt garandeert dat je nooit te veel betaalt wanneer je ervoor kiest bij ons een auto te huren. Dat geldt zowel binnen Nederland en Europa, als daarbuiten.

Hoe huur ik een Skoda Fabia?

Nadat je zelf op de website van Sixt gekeken hebt wat de prijzen zijn om een Skoda Fabia voor het gewenste aantal dagen te gaan huren, neem je contact op om af te spreken wanneer je de Skoda Fabia komt afhalen. Er zijn meerdere plaatsen waar je de huurauto af kunt halen, dus er zit er altijd eentje bij je in de buurt. Sixt zorgt er dan voor dat de Skoda Fabia al voor je klaar staat op het gewenste tijdstip. Het enige waar je aan hoeft te denken, is dat je een geldig rijbewijs, een identiteitsbewijs en creditcard bij je hebt, dan zorgen wij voor de rest.

Andere Skoda modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren