Seat Ibiza huren

Seat Ibiza huren

Bij SIXT een Seat Ibiza huren, betekent kiezen voor fris design met een sierlijke Spaanse inslag. Maar naast het doordachte design verraden de rijeigenschappen van de Seat Ibiza nadrukkelijk de invloed van gedegen Duitse techniek. Samen met Volkswagen, Audi en Skoda, maakt Seat immers deel uit van het Duitse VAG-concern. De Seat Ibiza is al 30 jaar een hit. Steeds op vooruitstrevende wijze aangepast aan de zich almaar vernieuwende techniek, wordt de Seat Ibiza  geroemd om zijn prima weggedrag, fijne binnenruimte en praktisch buitenmaten.

Seat Ibiza huren
of vergelijkbaar (CDMR)
seat ibiza 3d weiss 2012
5 Stoelen 4 Deurs Handgeschakeld Benzine Airconditioning 2 Tassen

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.

Deze auto huren voor zakelijk bezoek of vakantie

Vanuit de bestuurdersstoel maak je kennis met het sportief gesneden dashboard waarmee elke Seat Ibiza is uitgerust. De opvallende ronde luchtinlaten en het stevig gespaakte stuurwiel roepen bij het instappen direct al een plezierig gevoel bij je op. Ook op de achterbank is voldoende ruimte. De Seat Ibiza is dus ook uitstekend geschikt voor een vakantie met het gezin. Direct na het ophalen van de door jou bij SIXT gereserveerde Seat Ibiza, plaats je de bagage in de ruime kofferbak. De huurauto beschikt over zoveel luxe details, dat je je er ook direct in thuis voelt. Ook bij een zakelijk bezoek loont het de moeite om voor de Seat Ibiza een beroep te doen op onze goedkope autoverhuur. Het strak gesneden design van deze mooie huurauto, levert een prettige en sportieve indruk op tijdens het bezoek aan uw klanten.

Bezienswaardigheden en strandbezoek

De Seat Ibiza kun je op veel van onze autoverhuur locaties reserveren. Bedenk hoe een Seat Ibiza model huren je voorziet van vrijheid en ontspanning tijdens de vakantie. Geniet van de ritjes naar het strand en bekijk alle bezienswaardigheden die binnen jouw bereik komen door deze heerlijke auto te huren!