Goedkope taxi in Utrecht

Uw premium goedkope taxi in Utrecht

Sixt mydriver biedt een hoogwaardig alternatief op de reguliere taxidiensten in Utrecht. We bieden on-demand luxevervoer, waarop onze chauffeurs voor u klaar staan om u naar uw eindbestemming te brengen. Onze professionele chauffeurs kennen Utrecht als hun broekzak en rijden u naar uw bestemming in maximaal comfort. Onze vleet bestaat uit auto’s van topmerken zoals BMW, Mercedes-Benz, Audi, en Volkswagen. De keuze is hier uit premium sedans of busjes om prominent naar voren te komen als premium goedkope taxi. In tegenstelling tot reguliere taxibedrijven, bieden wij een vaste prijs op al onze ritjes in Utrecht, ongeacht of er verkeersdrukte is of andere omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de reistijd. U betaalt een vast tarief voor iedere reis.

Goedkope taxi als alternatieve dienst

Sixt mydriver onderscheidt zich van reguliere taxibedrijven door de specialisatie in luchthavenvervoer. Bij uitstek halen onze chauffeurs u op, op het vliegveld. Tijdens het boekingsproces kunt u uw vluchtgegevens doorgeven, zodat onze chauffeurs u zullen verwelkomen in de aankomsthal van het vliegveld. Voor het gemak staan ze u op te wachten met een naambord met uw naam erop. Daarnaast wordt u ook geholpen met uw bagage. U bent vanuit de luchthaven snel op weg naar uw bestemming.

Sixt mydriver biedt een premium goedkope taxi service voor ongeveer dezelfde prijs als een reguliere taxi in Utrecht. Kies Sixt mydriver als uw alternatief maar scherpgeprijste taxi in Utrecht!

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren