Goedkope taxi in Amsterdam

Taxi in München

Taxi in Amsterdam – met Sixt

Vanaf nu kunt u in Amsterdan gemakkelijk een taxi bestellen via de Sixt app. We werken samen met de lokale taxidiensten van Amsterdam, zodat we u binnen enkele ogenblikken van een taxi kunnen voorzien op de door u aangewezen locatie.

Sixt is partner van de taxi-industrie in Amsterdam en maakt het reserveren van een taxi nu nog eenvoudiger. Geen wachtrijen voor vervoer meer! Open de app, bestel een taxi en betaal rechtstreeks elektronisch via de app.

  • Geen cash nodig
  • Geen wachtrijen voor taxi's
  • Beschikbaar in verschillende steden wereldwijd

Go Electric!

Met alle veranderingen op het gebied van technologie en duurzaamheid blijft Sixt mydriver uiteraard niet achter. Daarom is het nu ook mogelijk elektrische auto's te boeken in Amsterdam! Bij het boeken kunt u eenvoudig de auto naar keuze kiezen in onze nieuwe autoklasse voor elektrische auto's. Onze elektrische auto's brengen u overal waar u moet zijn binnen een radius van 140 t/m 500 km vanaf uw ophaallocatie. Om nog een schepje bovenop de ultieme rijervaring te doen, bieden we ook nog eens Wifi aan boord van uw auto. Reden genoeg dus om een Sixt mydriver rit te boeken als alternatief op reguliere taxi's in Amsterdam! 

Download hier de app

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren