Internationale privéchauffeur

Uw privéchauffeur onder sneltoets

Sixt mydriver biedt premium diensten met privéchauffeurs in meer dan 60 landen wereldwijd. Het gaat bij ons niet alleen om het simpelweg vervoeren van onze klanten van A naar B. We nemen comfort, service en het maximale halen uit de rijervaring erg hoog in het vaandel. Om daaraan bij te dragen, bieden we verschillende autoklasse's om uit te kiezen, variërend van stadsauto's tot aan minibusjes, SUV's en de premium sedans. Kortom: hoe groot of klein uw gezelschap of wat voor type auto u ook wenst, bij ons bent u aan het juiste adres! 

Boek uw privéchauffeur vanaf de luchthaven

In iedere stad waarin we te boeken zijn, kunt u gebruik maken van ons luchthavenvervoersdiensten. Bij aankomst op de luchthaven zal uw chauffeur u opwachten met een naambord met daarop uw naam. Vervolgens begeleidt de chauffeur u naar een van onze premium auto's terwijl uw baggage wordt gedragen. Of u nu Economy Light, Business of First class heeft geboekt, we zorgen er altijd voor u zo goed mogelijk te bedienen. Reist u in een groep, kunt zonder problemen gebruik maken van onze Business Vans, waar gemakkelijk 5 man in past. Wat uw reden ook is voor het boeken van uw eigen privéchauffeur, we kijken uit naar u te mogen ontvangen in de hierondergenoemde steden!

Boek een chauffeur per uur

Een andere populaire optie is het boeken van een Sixt mydriver auto per uur. Huur een premium sedan met chauffeur tot 24 uur van tevoren als u besluit een gezellige sightseeing dagtrip te doen met uw eigen privéchauffeur, of als u door de dag op meerdere plekken een afspraak heeft. De 'boek per uur' optie is beschikbaar in iedere stad waarin we actief zijn.

Boek uw rit in slechts 4 stappen:

 

1. VOER UW RITGEGEVENS IN

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

 

2 Kies uw gewenste autoklasse

U kunt kiezen uit 4 autoklasse's met daarbij de auto's en de bijbehorende prijzen.

 

3. Bevestig uw boeking

Kies uw betalingsmethode, voeg evt. een kortingscode toe en bevestig uw boeking.

 

4. Houd uw mail in de gaten

Informatie omtrent uw auto en chauffeur worden u toegestuurd per email, of kunt u vinden op de Sixt mydriver app.

Onze steden