Luchthavenvervoer in Rome

PREMIUM LUCHTHAVENVERVOER IN ROME

Luchthavenvervoer in Rome boeken tussen de stad en de twee luchthavens Fiumicino en Ciampino in Italië is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met Sixt mydriver. Boek een minibus of een van onze premium sedans via onze website of smartphone app en u zult merken dat het slechts een kwestie van minuten duurt om uw gewenste rit te hebben geboekt. Bovendien geniet u van vaste tarieven die u betaalt voordat de rit plaatsvindt. Wenst u opgepikt te worden vanaf een van de luchthavens in ons luchthavenvervoer in Rome, dan passen we zelfs flight tracking toe op uw vlucht als u uw vluchtgegevens tijdens het boeken doorgeeft. Op deze manier kunnen wij (en u) er zeker van zijn dat onze chauffeurs op het juiste, actuele tijdstip op u op de luchthaven staan te wachten. Dit is een service die in de prijs geïncludeerd zit. Dat is toch net even iets anders dan bij de reguliere taxi's. Neem een kijkje op meer van ons vervoer in Rome.


Voordelen op uw Sixt mydriver luchthavenvervoer in Rome

  • Vaste tarieven op alle ritten van/naar Fiumicino en Ciampino in heel Rome
  • 24/7 service in Rome en omstreken
  • Ook in te zetten als vervoer voor aansluitende vluchten op de andere luchthaven
  • Optimaal comfort in al onze autoklasse's

LUCHTHAVENS IN ROME

Luchthaven Fiumicino Léonardo da-Vinci

Luchthavencode FCO
Adres Via dell' Aeroporto di Fiumicino, 320, 00054 Fiumicino RM
Telefoonnummer +39 06 65951
Aant. terminals 4
Website http://www.adr.it/web/languages/francais
Afstand tot stadshart 31 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer Rome Fiumicino

Luchthaven Ciampino gegevens

Luchthavencode CIA
Adres Via Appia Nuova, 1651, 00040 Ciampino RM
Telefoonnummer +39 06 65951
Aant. terminals 1
Website http://www.adr.it/web/aeroporti-di-roma-en-/pax-cia-ciampino
Afstand tot stadshart 15 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer Rome Ciampino

Betrouwbare service met luchthavenvervoer in Rome

Of u nu 's morgens vroeg of 's avonds laat vliegt, met onze 24-uursservice van ons luchthavenvervoer in Rome staan we voor u klaar wanneer u dat wenst. We pikken u ruim op tijd op bij uw verblijfplaats in Rome en brengen u probleemloos richting de luchthaven. Ontspan in ons luxevervoer en geniet van alles dat Sixt mydriver te bieden heeft. Rome is een van de drukste steden in Italië, dus houd er rekening mee voldoende tijd uit te trekken voor uw rit naar de luchthaven. Het is onze prioriteit ervoor te zorgen dat u de luchthaven op tijd bereikt, dus zullen we er alles aan doen om dat mogelijk te maken.

Onderweg in Rome

U wordt hartelijk ontvangen door uw chauffeur, die met een naambordje met uw naam erop op u staat te wachten in de aankomsthal op een van de luchthavens in Rome. U wordt geholpen met het inladen van uw bagage in de auto en terwijl u lekker ontspannen zit op de achterbank tijdens uw rit naar het centrum van Rome, krijgt u de gelegenheid om de fantastische, historische architectuur en monumenten van de stad te bewonderen in complete luxe. Eenmaal aangekomen bij uw accommodatie in uw luxe luchthavenvervoer in Rom e, helpt uw chauffeur u opnieuw uw bagage naar binnen te dragen. De service die we aan al onze klanten bieden moet onvergetelijk zijn.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren