Luchthavenvervoer Praag (PRG)

Boek uw luchthavenvervoer in Praag van en naar Václav Havel Airport (PRG) met Sixt mydriver

  • 24/7 klantenservice in Praag
  • Pickup in de aankomsthal van de luchthaven
  • Premium auto's en minibusjes
  • Vaste tarieven voor iedere rit van en naar Vaclav Havel Airport in Praag

Eersteklas luchthavenvervoer in Praag

Begin uw reis naar de hoofdstad van Tsjechië in stijl met luchthavenvervoer vanaf Vaclav Havel Airport Praag (PRG). U kunt genieten van een comfortabele rit in een premium auto naar keuze. Alle moeite omtrent het zoeken van een taxi wordt u hierbij uit handen genomen. U ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven en brengt u naar uw gewenste locatie; of dat nu een hotel, zakelijke bijeenkomst of het centrum van de stad is. U kiest de auto die bij u en uw behoeften past. Kies uit topmerken zoals Audi, BMW en Mercedes-Benz om uw rit in te maken. Als u met een groot gezelschap naar Praag reist, kunt u ook een minibusje naar de luchthaven boeken, zodat iedereen in een voertuig meekan. Ook al hebben we een ruim aanbod aan auto's in ons wagenpark beschikbaar, u geniet in iedere klasse van geweldige service. Sixt mydriver is trots op het leveren van een eersteklas luchthavenvervoer in Praag . Voer uw vluchtgegevens in tijdens het boeken en wij volgen uw vliegtuig op eventuele wijziging in de aankomst, zodat wij u op tijd kunnen oppikken en u snel naar uw bestemming in Praag kunnen brengen.


Václav Havel Airport Praag gegevens

Luchthavencode PRG
Adres Aviatická, 161 08 Praha 6
Telefoonnummer +420 220 111 888
Aant. terminals 4
Website www.prg.aero/
Afstand tot stadshart 19km

Waarom luchthavenvervoer in Praag?

U zult er gauw achter komen waarom Sixt mydriver luchthavenvervoer in Praag de juiste keuze is voor uw reis. Onze diensten spreken voor zich. Ons luchthavenvervoer in Praag biedt de service die u wenst om uw vakantie in Tsjechië soepel te beginnen. Of u er nu bent voor een zakenreis of gewoon voor sightseeing, onze service is 24/7 beschikbaar om u rond te rijden. Onze chauffeurs kunnen ook een geweldige bron van informatie zijn als het aankomt op Praag en omstreken. U bent dus altijd gegarandeerd een vriendelijk en informatief referentiepunt te hebben, zodra u uit het vliegtuig uitstapt in Praag. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken als uw vliegtuig vertraging oploopt door technische problemen of slecht weer. Middels onze flighttracking service kunnen we u op ieder actueel tijdstip van aankomst ophalen. En u betaalt daar helemaal niets extra's voor! Sixt mydriver biedt premium luchthavenvervoer in Praag tegen scherpe tarieven . Laat u in stijl vervoeren door uw persoonlijke chauffeur in een luxe voertuig of minibus en ontvang topkwaliteit luchthavenvervoer in Praag!

Sightseeingtips in Praag

Na uw landing in Praag, rijdt u met ons Sixt mydriver luchthavenvervoer in Praag vanaf de luchthaven naar de oude binnenstad en kunt u de verscheidenheid aan bouwstijlen van Romaans en gotisch tot barok en Art Nouveau bewonderen. Op het grote centrale plein kunt u ieder uur een van de oudste astronomische klokken ter wereld op het oude stadhuis te zien. Bent u op zoek bent naar iets anders, bekijk dan zeker het controversiële Dancing House, dat een veel modernere stijl van architectuur heeft en zich onderscheidt van de andere gebouwen in de stad. Als u besluit om naar de andere kant van de rivier de Vlatava over te steken, gebruik dan zeker de Karelsbrug, een van de bekendste attracties van Praag. Aan de overkant van de rivier vindt u het kasteel van Praag, het grootste oude kasteel ter wereld en de officiële residentie van de president van de Tsjechische Republiek. Leer meer over het belang van Praag in de Midden-Europese geschiedenis en geniet van het prachtig panoramisch uitzicht over de stad.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren