Luchthavenvervoer in Parijs vanaf €35

UW EIGEN LUCHTHAVENVERVOER IN PARIJS

Reizen naar en vanuit de drukste luchthaven ter wereld kan soms een stressvolle ervaring zijn. Laat Sixt mydriver uw stress verlichten met ons luchthavenvervoer in Parijs . We bedienen iedere reiziger die vanaf of naar Parijs CDG, ORY of BVA reist. Met ons luchthavenvervoer in Parijs komt u in maximaal comfort aan bij bijvoorbeeld uw belangrijke businessmeeting in het centrum, bij uw hotel of juist thuis na een lange dag. Ons luchthavenvervoer rijdt 24 uur per dag zodat u ook uw vlucht in de vroege ochtend en late avond kunt halen. U kunt een auto van Sixt mydriver boeken via onze website of via onze iOS of Android app. Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen met ons vervoer in Parijs .


Waarom Sixt mydriver luchthavenvervoer in Parijs boeken?

  • Een breed scala aan luxevervoer
  • Prijzen zijn vergelijkbaar met lokale taxi’s
  • We bieden service op de volgende vliegvelden: ( CDG ) ( ORY ) ( BVA )
  • 24-uursservice met mobiele app en online boeken
  • Pick-up service in de aankomsthal van het vliegveld
  • Vanaf ieder hotel in Paris bieden we een deur-tot-deur service

Luchthavens in Parijs

Luchthaven Charles de Gaulle gegevens

Luchthavencode CDG
Adres 95700 Roissy-en-France
Telefoonnumner +33 1 70 36 39 50
Aant. terminals 3
Website www.parisaeroport.fr/en
Afstand tot stadshart 40 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer Charles de Gaulle

Luchthaven Parijs Orly gegevens

Luchthavencode ORY
Adres 94390 Orly
Telefoonnumner +33 892 56 39 50
Aant. terminals 2 (Zuid en West)
Website www.parisaeroport.fr/en
Afstand tot stadshart 16 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer Parijs Orly

Paris Beauvais–Tillé luchthavengegevens

Luchthavencode BVA
Adres Route de l'aéroport, 60000 Tillé
Telefoonnummer +33 892 68 20 66
Aant. terminals 1
Website www.aeroportbeauvais.com/
Afstand tot stadshart 101 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer Parijs Beauvais Tille

Onderweg met Luchthavenvervoer in Parijs

Sixt mydriver verzorgt vervoersdiensten vanaf de drie bovengenoemde luchthavens van Parijs en omliggende regio. Uw luchthavenvervoer in Parijs is altijd verzekerd met Sixt mydriver, waar u zich ook maar bevindt in de stad. U heeft de keuze uit verschillende autoklasse’s, variërend van premium sedans tot minibusjes. Waar uw keuze ook op valt, u zult altijd vervoerd worden door onze professionele en hoogopgeleide chauffeurs die u helemaal op de stoep van uw bestemming afzetten.

In stijl met luchthavenvervoer richting Parijs centrum

Wachten op een taxi op het vliegveld is nu verleden tijd; boek onze service eenvoudigweg vooraf! We bieden onze ritten tegen zeer scherpe tarieven. In tegenstelling tot bij een doorsnee taxiservice, weet u bij ons van tevoren precies waar u aan toe bent. U betaalt voor de rit nog voordat u in de auto stapt, dus krijgt u geen bijkomstige kosten als gevolg van oponthoud in het verkeer of andere factoren. Dit gemak geldt ook als u geland bent op het vliegveld. Tijdens het boeken kunt u ons uw vluchtnummer doorgeven. Uw bewuste chauffeur houdt uw vluchtgegevens in de gaten, zodat uw kosteloze wachttijd ingaat vanaf het moment dat uw vliegtuig daadwerkelijk geland is. Bij aankomst nemen onze chauffeurs uw bagage uit handen en wordt u begeleid naar uw luchthavenvervoer in Parijs .

Bezienswaardigheden in Parijs

Parijs is rijk aan verschillende bezienswaardigheden. Als u slechts voor een korte periode in Parijs verblijft, raden wij u aan om een autorondreis te doen. Met deze dienst krijgt u heel veel van de stad te zien. Denk aan de Eiffeltoren, Notre Dam, het Louvre en allerlei andere adembenemende bezienswaardigheden. U kunt ook een city tour doen direct vanaf de luchthaven om direct de Parijse cultuur in te duiken. Andere populaire attracties zijn bijvoorbeeld Disney Land Parijs, diverse musea, het bijwonen van een world class event of gewoon genieten van de Parijse keuken. Ongeacht wat u beslist te doen in Parijs, Sixt mydriver pikt u overal op en brengt u overal naartoe. Boek een van onze premium auto’s een uur van tevoren en neem bij aankomst plaats in uw comfortabele rit. Sixt mydriver ontvangt u graag in Parijs!

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren