Luchthavenvervoer Palma de Mallorca (PMI)

PREMIUM LUCHTHAVENVERVOER IN PALMA

Ontdek een hele nieuwe beleving met luchthavenvervoer in Palma.  Sixt mydriver biedt premium ritten van de luchthaven Palma de Mallorca (PMI) naar uw bestemming in Palma. Als toonaangevend vervoer in Palma bieden wij ritten van en naar alle hotels, stranden, de jachthaven en het stadscentrum van Palma, gepaard met een ongeëvenaarde service die wij bieden. Onze chauffeurs spreken Engels en de lokale taal en wachten u op op de luchthaven met een gepersonaliseerd naambordje om u en uw bagage naar de auto te begeleiden. U boekt uw luchthavenvervoer in Palma vooraf en betaalt daarom ook het vast tarief dat onveranderd blijft gedurende de rit. Wij garanderen dat er geen onverwachte kosten gaandeweg erbij komen.


ONS LUCHTHAVENVERVOER IN PALMA

  • Keuze uit verschillende economy tot premium autoklasse's
  • Tarieven scherp concurrerend met die van reguliere taxi's
  • Uw chauffeur ontvangt u in de aankomsthal
  • Boek gemakkelijk online of via de Sixt mydriver app
  • 24/7 te boeken om al uw vroege en late vluchten mee te pakken
  • Uw chauffeur houdt uw vlucht middels flight tracking in de gaten

Stijlvolle aankomst met ons luchthavenvervoer in Palma

Ons luchthavenvervoer in Palma is net zo verfijnd als de stad zelf . Sixt mydriver biedt een reeks stijlvolle auto's van merken als BMW en Mercedes-Benz tegen scherpe concurrerende prijzen. Of u nu simpelweg op zoek bent naar ongecompliceerd luchthavenvervoer in Palma of u een beetje wilt cruisen door het centrum van Palma of langs de kust; u geniet daar zeker net iets meer van in een mooie S-Klasse of 5-serie. Boek uw gewenste autoklasse van tevoren online of via de app en neem ontspannen plaats in uw premium auto.


LUCHTHAVEN PALMA DE MALLORCA GEGEVENS

Luchthavencode PMI
Adres 07611 Palma, Balearic Islands
Telefoonnummer +34 902 40 47 04
Aant. terminals 1
Website http://www.aena-aeropuertos.es/es/aeropuerto-palma-mallorca/index.html
Afstand tot stadshart 46 km

Variatie en comfort

Voor grotere reizende gezelschappen kunnen wij u voorzien van een ruime minibus als de Mercedes-Benz V-Klasse of Volkswagen T6. Onze minibussen hebben extra ruimte voor veel bagage tot wel 5 passagiers. Daarnaast heeft u de keuze uit onze Economy Class, Business Class en First Class met premium sedans van topmerken als BMW, Jaguar, Audi en meer - erg populair bij onze zakelijke reizigers! We kunnen verder garanderen dat ons luchthavenvervoer in Palma naar de luchthaven net zo comfortabel en soepel zal zijn als wanneer we u ophalen. Wij houden u op de hoogte van vertragingen of annuleringen en passen het vervoer van en naar de luchthaven en uw hotel hierop aan.

 

 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren