Luchthavenvervoer New York

LUXE LUCHTHAVENVERVOER IN NEW YORK

Wees binnen een mum van tijd onderweg van Manhattan en andere gebieden in New York naar de luchthaven wanneer u luchthavenvervoer in New York boekt bij Sixt mydriver. Onze premium auto's zijn van topmerken zoals BMW, Mercedes en Audi; gegarandeerd stijlvol en praktisch reizen dus! Kies een van onze auto's uit ons standaard wagenpark of upgrade naar een minibusje om meer passagiers en bagage te vervoeren. Met onze vaste tarieven kunt u de kosten van de reis bepalen voordat u daadwerkelijk plaatsneemt in de auto. U betaalt dan ook vooraf voor ons vervoer in New York en komt u niet voor onverwachtse kosten te staan. Boek uw luchthavenvervoer in New York 24 uur per dag en 7 dagen per week online of via onze smartphone app. Voor vragen over ritten in New York kunt u eveneens 24/7 terecht bij onze toegewijde medewerkers van de klantenservice, die klaarstaan om u te helpen. 


  • Vaste tarieven op alle autoklasse's
  • Uw chauffeur staat voor u klaar op iedere luchthaven
  • Uw vlucht wordt gevolgd middels flighttracking
  • Boek online of via onze Sixt mydriver app
  • 24/7 beschikbaarheid van onze diensten 
  • Tot wel 60 minuten kosteloze wachttijd vanaf de luchthavens

Luchthavens in New York

JFK Airport gegevens

Luchthavencode JFK
Adres Queens, NY 11430
Telefoonnummer (718) 244-4444
Aant. terminals 6
Website https://www.jfkairport.com
Afstand tot stadshart 24 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer New York JFK

Newark Airport gegevens

Luchthavencode EWR
Adres 3 Brewster Road, Newark, NJ 07114, United States
Telefoonnummer +1 (973) 961-6000 
Aant. terminals 3
Website https://www.airport-ewr.com/newark
Afstand tot stadshart 3 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer New York Newark

LaGuardia Airport gegevens

Luchthavencode LGA
Adres Queens, NY 11371
Telefoonnummer (718) 533-3400
Aant. terminals 4
Website https://laguardiaairport.com/
Afstand tot stadshart 10 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer New York LaGuardia

Luchthavenvervoer naar downtown New York City

Wat uw reden ook is om naar New York te reizen (zakelijk of vrijetijdsbesteding), reserveer uw Sixt mydriver luchthavenvervoer in New York voor een veilige, betrouwbare en betaalbare rit van en naar de luchthaven, of elders in de stad. Neem de snelle of toeristische route wanneer u vooraf een van onze premium auto's uit ons scala aan luchthavenvervoer in New York boekt naar verschillende New Yorkse luchthavens. Onze chauffeurs staan u ieder moment van de dag op te wachten bij uw hotel of ander verblijfadres, zodat u uw vlucht op tijd kunt halen. U wordt geholpen met uw bagage tot aan de vertrekgate, zodat u kunt rustig en ontspannen kunt inchecken voor uw reis.

Met uw luchthavenvervoer van New York naar JFK, Newark en LaGuardia

Als u New York bezoekt als toerist, zult u vast wel honderden foto's maken in het centrum van de stad. Een goede reden om ons premium luchthavenvervoer in te schakelen en in alle rust en gemak naar bijvoorbeeld het Times Square vervoerd te worden. Geniet van de bekende buurten in New York in uw eigen sightseeing auto en plan uw volgende bestemming onderweg! Wanneer u aankomt op JFK, Newark of LGA, staat een van onze chauffeurs  u op te wachten met uw naam op een naambord in de aankomsthal van de luchthaven. U wordt met uw bagage geholpen naar de door u geboekte. Als u eenmaal onderweg bent, leun dan eenvoudig achterover in uw stoel, ontspan en geniet van uw reis naar The Big Apple! Laat ons voor uw vertrek uw vluchtgegevens weten, zodat we eventuele vertragingen in uw vluchtschema kunnen volgen en uw vervoer dienovereenkomstig kunnen plannen. Er worden voor deze service geen kosten in rekening gebracht als uw vliegtuig op een ander tijdstip aankomt dan oorspronkelijk verwacht.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren