Luchthavenvervoer Munchen (MUC)

BETROUWBAAR LUCHTHAVENVERVOER IN MUNCHEN

Met Sixt mydriver kunt u in premium luchthavenvervoer in Munchen stijlvol van en naar de luchthaven vervoerd worden. Onze service brengt u in de ontspannen stemming waarmee u optimaal van uw reis binnen Munchen kunt genieten. Boek een van onze luxe voertuigen van topmerken als BMW, Mercedes of Audi en uw persoonlijke chauffeur rijdt u naar waar moet zijn. Wie met een groep reist, kan ook een minibus boeken, die ruimte biedt voor tot wel 5 passagiers. Onze scherpgeprijste tarieven staan vast, zodat u precies weet hoeveel uw reis van of naar luchthaven München gaat kosten voordat u in de auto stapt. Of u de stad nu bezoekt voor zaken of voor uw plezier, ons premium luchthavenvervoer in Munchen zal ervoor zorgen dat u zo ontspannen mogelijk aankomt op uw eindbestemming in München.


Waarom Sixt mydriver luchthavenvervoer in Munchen?

  • Luchthavenvervoer 24/7 beschikbaar
  • Vaste tarieven, ongeacht fileverkeer etc.
  • Boek uw luchthavenvervoer via onze app of website
  • Pick-up service in de aankomsthal van het vliegveld

Luchthaven Munchen gegevens

Luchthavencode MUC
Adres Nordallee 25, 85356 München
Telefoonnummer +49 89 97500
Aant. terminals 2
Website http://www.munich-airport.de/en/
Afstand tot stadshart 38 km

Uw luchthavenvervoer in Munchen centrum

Het boeken van vervoer in Munchen is de perfecte manier om uw reis te beginnen nadat u bent geland. Eenmaal geland wordt u in de aankomsthal opgewacht door uw chauffeur. Deze zal een naambordje met uw naam daarop omhooghouden, zodat u uw chauffeur gemakkelijk kunt vinden. Nadat deze u heeft geholpen met uw bagage naar de auto te vervoeren, begint u aan uw comfortabele reis naar uw bestemming. Onze dienst is 24/7 te boeken en als u uw vluchtgegevens opgeeft, kan de chauffeur middels flight tracking wijzigingen in uw vlucht volgen zodat zij op het actuele landingstijdstip voor u klaarstaan, zonder dat u daar extra kosten voor krijgt.

Maximaal comfort

Ervaar zelf het maximaal comfort en luxe van luchthavenvervoer in Munchen met Sixt mydriver. Onze chauffeurs pikken u overal in Munchen op en brengen u ook overal in Munchen waar u wenst. U betaalt alvorens de rit begint, dus zijn er geen onverwachtse kosten die er gaandeweg bij kunnen komen. Ook is de betaling elektronisch, dus hoeft u niet per se cash op zak te hebben. Het is enkel een kwestie van instappen en gaan!

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren