Luchthavenvervoer Madrid (MAD)

ONS LUCHTHAVENVERVOER IN MADRID

Bij Sixt mydriver profiteert u altijd van hogekwaliteit luchthavenvervoer in Madrid van luchthaven Madrid-Torrejón of Adolfo Suárez Madrid-Barajas naar overal in de stad en omstreken. Tegen een scherp tarief kunt u gebruikmaken van ons luchthavenvervoer in Madrid in onze verschillende autoklasse's. Met auto's uit ons assortiment van fabrikanten als BMW, Audi en Mercedes kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd in luxe gereden wordt. Onze vaste tarieven en zeer concurrerende prijzen onderscheiden ons van andere taxidiensten die luchthavenvervoer in Madrid aanbieden. Ongeacht het tijdstip waarop u wenst te vertrekken of aankomt, staan onze chauffeurs en hardwerkende klantenservice altijd voor u klaar om u te helpen!


Uw luchthavenvervoer op Madrid-Barajas

Wanneer het tijd is om naar de luchthaven te vertrekken, haalt een van onze professionele chauffeurs u op bij uw verblijfplaats in Madrid en wordt u geholpen uw bagage in te laden. Als u in een groter gezelschap reist, hebben we ook nog een minibus ter beschikking, zodat u en uw bagage bij elkaar kunnen blijven. Eenmaal bij de terminal, zal uw chauffeur uw koffers over brengen van het voertuig in de vertrekhal klaar voor u om in te checken. Het is allemaal mogelijk met ons vervoer in Madrid .

  • Boek 24/7 uw luchthavenvervoer overal in Madrid!
  • Geniet van premium auto's in onze klasse's.
  • Vaste tarieven op alle ritten van en naar de luchthavens.
  • Kosteloze wachttijd tot wel 60 minuten op de luchthaven.

Uitstekend luchthavenvervoer in Madrid

Of u nu in het centrum van Madrid moet zijn of omstreken net buiten de stad, onze chauffeurs zullen u opwachten op de luchthaven en u graag vervoeren naar uw bestemming. We vragen u wel tijdens het boeken al uw vluchtnummer door te geven zodat we uw vlucht in Madrid kunnen monitoren en onze chauffeurs u op het juiste tijdstip kunnen opvangen. Boek online via onze website of via onze eenvoudige app op het moment dat het u het beste uitkomt. We hopen u binnenkort in ons luchthavenvervoer in Madrid te mogen !


Luchthaven Adolfo Suárez Madrid–Barajas

Hieronder is handige informatie te vinden omtrent de luchthaven.

Luchthavencode MAD
Adres Avenida de la Hispanidad, s/n, 28042 Madrid
Telefoonnummer +34 913 21 10 00
Aant. terminals 5
Website http://www.aena.es/es/aeropuerto-madrid-barajas/index.html
Afstand tot stadshart       15 km

Terminals

Luchthaven Madrid-Barajas heeft 5 terminals: T1, T2, T3, T4 en T4S. Terminal T1 vangt internationale vluchten op, T2 vangt landelijke en intra-Schengen vluchten op, en T3 eveneens landelijke en regionale vluchten. T4 en T4S zijn de nieuwste terminals van de luchthaven. T4 dient ook landelijke vluchten op te vangen, evenals Schengen. T4S is verbonden met de hoofdterminal via een ondergrondse trein en wordt gebruikt voor internationale vluchten buiten het Schengen gebied.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren