Luchthavenvervoer Lissabon Portela (LIS)

UW LUXE LUCHTHAVENVERVOER IN LISSABON

Sixt mydriver biedt premium luchthavenvervoer in Lissabon ; dé manier om stijlvol te reizen van en naar Lissabon Portela Airport (LIS). Reist u nu alleen, met familie of met zakelijke partners, ons luchthavenvervoer in Lissabon biedt uitstekende service voor iedere doelgroep. Geen gedoe met taxi's of het openbaar vervoer. Onze chauffeurs brengen u op ieder moment van de dag (of nacht) naar uw hotel in Lissabon en kunnen u aan het einde van uw verblijf ook weer terug naar de luchthaven vervoeren. Ons wagenpark voor luchthavenvervoer in Lissabon bestaat uit auto's van merken zoals Audi, Jaguar en Mercedes-Benz . En het beste van alles is, wanneer u ons vervoer in Lissabon boekt via onze website of de app, zult u profiteren van onze vaste, scherpgeprijste tarieven!


BOEK UW SIXT MYDRIVER IN LISSABON

  • Premium vervoer in Lissabon
  • Vaste tarieven vanaf Portela luchthaven
  • Boek via onze Sixt mydriver app of onze website
  • 24/7 service overal in Lissabon

Luchthaven Lissabon Portela gegevens

Luchthavencode LIS
Adres Alameda das Comunidades Portuguesas, 1700-111 Lisbon
Telefoonnummer +351 21 841 3500
Aant. terminals 2
Website http://www.ana.pt/pt-PT/Aeroportos/Lisboa/Lisboa/Paginas/HomeLisboa.aspx
Afstand tot stadshart 6 km

Luchthavenvervoer naar Lissabon Portela met Sixt mydriver

Het vliegtuig vroeg in de ochtend moeten pakken wordt een stuk minder zwaar als u geniet van vervoer in Lissabon . Onze chauffeurs staan ieder uur van de dag voor u klaar om u op te pikken en af te zetten. Verblijft u in een hotel of een eigen verblijfplaats, uw chauffeur vervoert u van deur tot deur en helpt u daarbij ook nog eens met uw bagage. En dit allemaal tegen een vast tarief dat u van tevoren betaalt!

U bent zo op weg!

Met onze diensten bent u vlot op weg naar het centrum van de stad of omstreken van Lissabon. Wenst u vanaf de luchthaven opgehaald te worden? Dien dan uw vluchtgegevens in tijdens het boeken, zodat we eventuele wijzigingen rondom uw vlucht kunnen monitoren. Op deze manier zullen we altijd op de actuele landingstijd op u staan wachten. Bij aankomst wordt u begroet door uw chauffeur met naambordje met uw naam erop, en wordt u begeleid naar de auto. Mocht u vragen hebben over uw boeking, neem dan contact op met onze handige 24-uurs hotline op het volgende nummer: +31 (0)20 811 0771.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren