Luchthavenvervoer Keulen (CGN)

BOEK UW LUCHTHAVENVERVOER IN KEULEN BIJ SIXT MYDRIVER

Sixt mydriver biedt betrouwbaar en gebruiksvriendelijk premium luchthavenvervoer in Keulen voor iedereen die van of naar de luchthaven reist. Wanneer u bij ons een rit boekt, sturen wij een van onze ervaren chauffeurs naar uw huis of hotel. Als u uw vluchtnummer invult tijdens het boeken, zorgen we er ook voor dat er een chauffeur bij de aankomstterminal voor u klaarstaat. De auto's die we beschikbaar stellen als luchthavenvervoer in Keulen, zijn auto's van premiumfabrikanten zoals o.a. Mercedes en BMW, verspreid over de verschillende klasse's die we bieden. Dit boekt u allemaal van tevoren en betaalt u daarom ook van tevoren, dus hoeft u verder niet te onderhandelen met taxichauffeurs en zijn er ook geen verborgen kosten. Gemak dient de mens!


WAAROM SIXT MYDRIVER LUCHTHAVENVERVOER IN KEULEN?

  • Boek online of middels onze Sixt mydriver app
  • 24/7 vervoer van en naar luchthaven Keulen
  • Tot wel 60 minuten kosteloze wachttijd bij pickups vanaf de luchthaven
  • U geniet van vaste tarieven op ritten in Keulen

Luchtaven Keulen/Bonn gegevens

Luchthavencode CGN
Adres Kennedystraße, 51147 Köln, Germany
Telefoonnummer +49 2203 404001
Aant. terminals 2
Website https://www.koeln-bonn-airport.de/
Afstand tot stadshart 17 km

Op tijd voor uw vlucht met luchthavenvervoer in Keulen

Als u een zakenreis heeft gepland maar u wilt de luchthavenparkeerkosten niet hoeven betalen of een andere reden wat uw transport kan belemmeren, dan bieden wij een uitstekende oplossing: ons luchthavenvervoer in Keulen ! Onze chauffeurs kennen de omgeving van Keulen als hun broekzak en weten vanuit iedere hoek van de stad naar de luchthaven van Keulen te komen. Ook zijn onze diensten 24/7 op te roepen, dus ongeacht uw geplande tijdstip van vertrek of aankomst staan we voor u klaar in ieder district van Keulen. 

Reis in stijl

Zodra u voet zet in Keulen staat onze chauffeur op u te wachten; dat betekent dat het ter plekke regelen van een taxi of andere extra moeite iets van het verleden is. In plaats daarvan boekt u uw vervoer in Keulen bij Sixt mydriver nog voordat u in het vliegtuig stapt. Geef hierbij ook uw vluchtnummer op en wij zorgen ervoor dat we mogelijke wijzigingen omtrent uw vlucht in de gaten houden, zodat we op tijd op het actuele landingstijdstip aanwezig zijn en u geniet van de bijbehorende kosteloze wachttijd. Laat u uw bagage uit handen nemen, begeleiden naar de auto en geniet van uw reis met Sixt mydrivers luchthavenvervoer in Keulen .

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren