Luchthavenvervoer Dusseldorf (DUS)

LUCHTHAVENVERVOER IN DUSSELDORF BIJ SIXT MYDRIVER

Als u van of naar luchthaven Düsseldorf International vliegt, zult u ons premium luchthavenvervoer in Dusseldorf en de voordelen van het boeken daarvan zeker waarderen. Ontspan in een van onze premium auto's terwijl u geniet van uw uitzicht op Düsseldorf en haar bezienswaardigheden. Of u nu in Düsseldorf bent voor uw plezier of zakelijk, we zijn u graag tot dienst. Boek een rit via onze website of via onze mobiele app vanaf een smartphone of tablet. De luchthaven van Düsseldorf is een van de grootste van Duitsland met drie terminals en meer dan 21 miljoen passagiers per jaar. Van hieruit vervoeren we u overal naartoe, waar u maar wilt in de stad en omstreken.


Boek uw luchthavenvervoer op Dusseldorf Airport:

  • Uitgebreid wagenpark met premium auto's
  • Uw chauffeur haalt u op vanaf de aankomsthal
  • Boek uw luchthavenvervoer in Dusseldorf online of via onze app
  • Vast tarief op uw rit naar elke locatie in Dusseldorf of omgeving

Luchthaven Dusseldorf gegevens

Luchthavencode DUS
Adres Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf
Telefoonnummer +49 211 4210
Aant. terminals 3
Website https://www.dus.com/en
Afstand tot stadshart 9km

Comfortabel luchthavenvervoer in Dusseldorf

Uw premium luchthavenvervoer in Dusseldorf belooft soepel, comfortabel en vlot te verlopen met Sixt mydriver. Of u nu kiest voor ons luxevervoer of minibusjes, optimale service is altijd gegarandeerd. Wanneer u door uw chauffeur opgehaald wordt bij het hotel waar u verblijft of een andere locatie in bijvoorbeeld het centrum van de stad, kunt u verwachten dat u op het geplande tijdstip wordt opgehaald en u zich tijdens uw korte reis naar de luchthaven kunt ontspannen. Kosten noch moeite gespaart voor de klant met ons vervoer in Dusseldorf .

Boek uw premium luchthavenvervoer in Dusseldorf vandaag!

Wanneer u ons eersteklas luchthavenvervoer naar Düsseldorf of omgeving boekt, profiteert u van een premium service met vaste en betaalbare tarieven. Uw chauffeur zal altijd iemand zijn die goed bekend is met de stad en alle snelle route's in de stad kent. Wanneer u op de bruisende luchthaven van Dusseldorf aankomt, staat deze zelfde chauffeur op u te wachten om u te begeleiden naar de auto en u van een zeer comfortabele rit te voorzien. Als u nog nooit een bezoek heeft gedaan aan Düsseldorf, zult u zeker versteld staan van de moderne gebouwen die een groot deel van de skyline domineren. Uw chauffeur zal met plezier alle vragen over Düsseldorf beantwoorden terwijl u naar uw verblijfplaats wordt vervoerd.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren