Luchthavenvervoer in Boedapest

UW LUCHTHAVENVERVOER IN BOEDAPEST

Ons Sixt mydriver luchthavenvervoer in Boedapest biedt u luxevervoer van en naar de internationale luchthaven van Boedapest. Deze drukke luchthaven, ook bekend als Ferenc Liszt, doet dienst voor de Hongaarse hoofdstad en is de grootste van de vier commerciële luchthavens van het land. Uw luchthavenvervoer in Boedapest omvat de diensten van een professionele chauffeur en een keuze aan premium voertuigen .

  • Pickup door uw chauffeur in de aankomsthal op Ferenc-Liszt
  • Geniet van 24/7 inzetbare diensten in heel Boedapest en omgeving
  • Scherpgeprijste, vaste tarieven van & naar de luchthaven
  • Uitgebreid wagenpark met uiteenlopende auto's

Boedapest Ferenc Liszt luchthaven gegevens

Luchthavencode BUD
Adres Budapest, 1185
Telefoonnummer +36 1 296 7000
Aant. terminals 3 (1, 2A and 2B)
Website http://www.bud.hu
Afstand tot stadshart 24 km

Reis stijlvol met ons luchthavenvervoer binnen Boedapest

Net als alle drukke luchthavens kan Boedapest Ferenc Liszt overweldigend zijn bij uw eerste bezoek. Het onbekende openbaar vervoerssysteem, dure taxi's en drukke wegen om op te navigeren; het valt allemaal niet mee. Met Sixt mydriver luchthavenvervoer in Boedapest bent u al deze stress kwijt . Uw toegewezen chauffeur zal u met naam en toenaam opwachten en begroeten in de aankomsthal van de luchthaven en u en uw bagage begeleiden naar uw wachtende auto. De tarieven zijn van tevoren bepaald, dus zelfs als uw vlucht is vertraagd of er een verkeersfile is ontstaan op de korte rit naar het centrum van Boedapest, kunt u evengoed ontspannen. Ons luchthavenvervoer in Boedapest is te gebruiiken voor iedereen.

Comfortabel luchthavenvervoer op Boedapest Ferenc Liszt

Wanneer het tijd is om de prachtige hoofdstad van Hongarije te verlaten, staat ons luchthavenvervoer in Boedapest opnieuw voor u klaar. Of u nu teruggaat naar huis na een stedentrip of een zakelijk bezoek we brengen u vanuit uw huis of hotel in de hele stad naar Boedapest International Airport. Uw chauffeur arriveert stipt op het afgesproken tijdstip. Daarnaast helpen onze professionele chauffeurs u graag met uw bagage en brengen deze naar de juiste terminal. Onze vloot van vervoer in Boedapest , inclusief een minibusselectie voor grotere partijen, staat 24 uur per dag tot uw dienst in Boedapest.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren