Luchthavenvervoer Amsterdam Schiphol Airport (AMS)

LUCHTHAVENVERVOER OP AMSTERDAM SCHIPHOL

Naast zelf een auto te huren, kunt u nu ook uw benen strekken en u laten vervoeren met luchthavenvervoer in Amsterdam!

  • 24/7 beschikbaarheid in heel Amsterdam en omstreken
  • Elektrische auto's in ons wagenpark beschikbaar.
  • Geniet van vaste tarieven vanaf Schiphol naar overal in de stad.
  • Uw chauffeur ontvangt u in de aankomsthal van de luchthaven.

Sixt mydriver luchthavenvervoer in Amsterdam:

Het is ontspannen geblazen met ons breed scala aan Sixt mydriver luchthavenvervoer in Amsterdam van en naar Schiphol. Wilt u vanaf de luchthaven naar bijvoorbeeld uw hotel in het centrum, het IJ of zelfs naar een andere stad; Sixt mydriver biedt luchthavenvervoer in Amsterdam tegen scherpe tarieven! We zijn gespecialiseerd in premium luchthavenvervoer in Amsterdam en brengen u heen waar u wilt.

Geniet van een rit naar uw bestemming in complete luxe en maximaal comfort. Boeken kunt u gemakkelijk via onze website of onze Sixt mydriver app voor iOS en Android. Ons wagenpark bestaat uit topmerken zoals Mercedes-Benz, BMW, Audi en Jaguar, verdeeld over vier verschillende klassen; Economie, Business, First Class en Business Van.


Amsterdam Schiphol Airport informatie

Luchthavencode  AMS
Adres  Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol
Telefoonnummer  +31 (0)20 794 0800
Aantal terminals  1
Website http://www.schiphol.nl/index_en.html
Afstand tot het centrum 20 km

Ons luchthavenvervoer in Amsterdam voor een zorgeloze reis

Met meer dan 50 miljoen passagiers per jaar is Schiphol Amsterdam (AMS) een van de grootste luchthavens ter wereld. Boek uw rit vanaf Schiphol en u bent binnen no-time in het stadshart van Amsterdam. Onze chauffeurs houden uw vluchtgegevens bij zodat u bij aankomst opgewacht wordt door uw bewuste chauffeur. Deze zal een bord met daarop uw naam omhooghouden en begeleidt u naar de auto terwijl uw bagage wordt gedragen. U wordt gereden in een premium sedan, zodat u volledig kunt ontspannen tijdens uw rit naar uw bestemming. Wij bieden allerlei soorten vervoer in Amsterdam van en naar luchthaven Schiphol.

Onze chauffeursdienst pikt u op in één van onze luxe auto's of luxe busjes volgens de keuze van uw autoklasse. Onze scherpe prijzen liggen net tegen de prijs van een reguliere taxi aan. In ruil daarvoor krijgt u complete service van begin tot eind. Sixt mydriver zal al uw vervoerswensen overtreffen!

Comfortabel luchthavenvervoer op Amsterdam Schiphol

Schiphol kent drie verschillende aankomst- en vertrekhallen. Geef bij het boeken uw vluchtgegevens door in het commentaarvak, zodat onze chauffeur u op zal wachten bij de juiste aankomsthal met een bord met uw naam erop. Met ons luchthavenvervoer bent u gemakkelijk en snel in het stadshart van Amsterdam, dat op ongeveer 20 kilometer rijden vanaf het vliegveld is. 

Ga voor elektrisch!

Sixt mydriver blijft groeien en dat betekent ook dat we continu kijken naar de ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid. Daarom is het nu ook mogelijk onze elektrische auto’s te boeken voor uw ritten in Amsterdam! Bij het boeken kunt u eenvoudig uw gewenste elektrische auto kiezen als aparte autoklasse en u bent binnen no-time onderweg. Met onze elektrische auto’s reist u probleemloos in een radius van 140 tot 500 km vanaf uw ophaallocatie. Om bij te dragen aan de ultieme rijdervaring, bieden we ook nog eens Wifi aan boord! Kosten noch moeite gespaard op uw luchthavenvervoer in Amsterdam.


Neem een kijkje op onze Sixt mydriver car service app en boek uw eerste rit! Nu beschikbaar voor Android en iOS.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren