Chauffeursdiensten

Sixt mydriver - geweldige chauffeursdiensten tegen betaalbare tarieven

Sixt mydriver biedt premium chauffeursdiensten in verschillende steden wereldwijd. U heeft altijd de keuze op uw bestemming aan te komen in stijl. Onze professionele chauffeurs zijn erop getraind uw rijbeleving zo prettig mogelijk te maken. Na een lange en enerverende vlucht staan onze chauffeurs voor u klaar. Ze wachten u op in de aankomsthal, helpen u uw baggage naar de auto te vervoeren en rijden u naar uw bestemming in maximaal comfort. Bent u niet erg bekend in de stad? Onze chauffeurs hebben de beste stadskennis; dit draagt allerzins bij aan uw beleving. Of u nu op zoek bent naar luchthavenvervoer, een simpele citytour wilt maken of vervoer nodig hebt voor een bruiloft - met Sixt mydriver bent u voor een VIP service altijd aan het juiste adres.

chauffeur service

Eenvoudig op te roepen chauffeursdiensten

Onze uitstekende service is slechts enkele vingerklikken verwijderd met onze gebruiksvriendelijke app en website. We hechten veel waarde aan kwaliteit en dat bieden wij tegen tarieven die vaak gelijk of lager liggen dan met lokale taxibedrijven. Geen onverwachte kosten en bijkomstigheden, enkel uitstekende chauffeursdiensten tegen scherpe, vaste tarieven. Overal waar u heen gaat heeft u de keuze uit onze premium auto's. Leun lekker achterover, doe een dutje na een lange vlucht en vraag de chauffeur een lekker rustig muziekje op te zetten terwijl deze u in maximaal comfort van A naar B brengt. Oh, en u hoeft zich ook geen zorgen te maken om het geven van fooi; alle betalingen worden van tevoren elektronisch gedaan!

Kom in stijl aan op uw bestemming

Bent u in de stad voor het bijwonen van een conferentie of heeft u simpelweg een stadstransfer nodig? Voor iedere situatie hebben we een passende auto. We bieden auto's in verschillende klasse's, variërend van Economy tot First Class. Voor het reizen in grote groepen raden we het gebruik van onze Business Vans aan, die gemakkelijk tot wel 5 personen kunnen vervoeren - perfect in geval van het last minute voorbereiden van een belangrijke presentatie met het team. Ons indrukwekkende wagenpark bestaat uit auto's van topmerken als Mercedes-Benz, BMW, Jaguar, Volkswagen en soortgelijke merken. Alles voor de ultieme premiumsfeer!

Zo boekt u een chauffeur:

 

1. VOER UW RITGEGEVENS IN

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

 

2 Kies uw gewenste autoklasse

U kunt kiezen uit 4 autoklasse's met daarbij de auto's en de bijbehorende prijzen.

 

3. Bevestig uw boeking

Kies uw betalingsmethode, voeg evt. een kortingscode toe en bevestig uw boeking.

 

4. Houd uw mail in de gaten

Informatie omtrent uw auto en chauffeur worden u toegestuurd per email, of kunt u vinden op de Sixt mydriver app.


Onze steden