Prijs weergeven

Renault Twingo huren

Wil jij een auto huren die van alle gemakken is voorzien? Huur een Renault Twingo! Deze compacte stadsauto heeft een speelse vormgeving en brengt je moeiteloos overal waar je moet zijn.

  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Renault Twingo huurauto

Dit zijn de pluspunten van de Renault Twingo:

Volledig fashionproof: De nieuwe Twingo combineert stijl, rijplezier en binnenruimte. Naast stijlelementen van de originele Twingo en de Renault 5 bevat deze auto ook een vleugje retro dat doet denken aan de Fiat 500.

 

Een van achteren geplaatste motor: Zoek je een auto met een optimale wendbaarheid, binnenruimte en extra modulariteit, dan is deze compacte auto de perfecte keus. Doordat de motor van achteren geplaatst is, biedt de Twingo vele voordelen boven zijn compacte concurrenten.

 

Compact en toch ruim: Huur een auto die volledig is toegesneden op het turbulente stadsleven! De Twingo parkeert gemakkelijk in, is zeer wendbaar en heeft geen enkele moeite met nauwe straatjes. Toch biedt de nieuwe Renault Twingo van binnen verrassend veel ruimte en veelzijdigheid.

Betaalbare autoverhuur bij Sixt

Renault Twingo verhuur helpt je om probleemloos het drukke stadscentrum, de file of de schoolomgeving te trotseren. Of ben je toe aan een ontspannende roadtrip of familievakantie? Jouw compacte huurauto past zich moeiteloos aan aan al je gebruikswensen. Met onze Renault Twingo verhuur mag je altijd vertrouwen op actuele modellen die technisch 100% in orde zijn. Helaas kunnen wij niet altijd garanderen dat het gewenste type altijd beschikbaar is. Toch mag je altijd rekenen op een comfortabele huurauto uit dezelfde categorie. Zorgeloos autorijden? Het wordt mogelijk met de huurauto's van Sixt. Neem dus snel contact op met onze deskundige klantenservice en reserveer jouw favoriete auto.

Andere Renault modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren