Prijs weergeven

De Renault Megane huren bij Sixt

De nieuwe Renault Megane huren bij Sixt? Het kan op heel veel vestigingen en is nog goedkoop ook. Met deze topper van Renault geniet u extra van uw vakantie, maar hij vervoert u ook uitstekend tijdens een zakelijke rit. De Renault Megane is niet alleen een prachtige auto, hij is ook heerlijk ruim. Volgens Renault biedt deze huurauto u de langste laadruimte in zijn klasse. Bovendien is de auto het toonbeeld van nieuwe techniek.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Renault Megane huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Prachtig uiterlijk en de nieuwste techniek

Neem bijvoorbeeld het 4Control stuursysteem dat in het onderstel van deze innovatieve auto is verwerkt. U kunt hierdoor bij Sixt een auto huren waarvan ook de achterwielen meesturen in de bocht. Door deze techniek is de wegligging veel stabieler en neemt de precisie van het sturen in hoge mate toe. Maar niet alleen onderhuids is de auto prachtig, ook qua uiterlijk heeft deze Renault duidelijk de wind mee. Natuurlijk zijn bij ons alle gebruikelijke huuropties op de Renault Megane te verkrijgen. U kiest ze in alle rust als u vooraf uw huurauto reserveert. Dit doet u eenvoudig via de website, maar ook met de app op uw smartphone of tablet is onze autoverhuur dag en nacht bereikbaar.

Iedereen wil deze Megane proberen!

Kiest u voor een Renault Megane huren, dan zult u niet de enige zijn. Veel van onze klanten staan te popelen om op een voordelige wijze met deze auto kennis te maken. Natuurlijk proberen wij na een boeking direct de auto voor u te reserveren. Wij kunnen echter niet garanderen dat dit altijd lukt. Is de Renault Megane een keer niet voorhanden, dan zetten onze medewerkers voor u een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse klaar. Nieuwsgierig geworden naar de Megane? Reserveer hem dan snel!

Andere Renault modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren