Prijs weergeven

Renault Espace huren

Bij Sixt kunt u nu ook de Renault Espace huren! Deze levert u veel ruimte op voor een heel aantrekkelijke prijs. De Renault Espace is de uiterst luxueuze Multiple Purpose Vehicle (MPV) van Renault. Er kunnen zeven mensen in mee en iedereen zit in deze huurauto lekker hoog. Komt u met het vliegtuig of met de trein op uw vakantiebestemming aan, dan is dit de ideale huurauto om met het gezin in verder te reizen. Natuurlijk huurt u bij Sixt het allernieuwste model dat pas sinds 2015 op de weg rijdt.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Renault Espace huren

Genoeg plaats voor iedereen

De Renault Espace  hoort in hetzelfde rijtje thuis als de Ford Galaxy, Volkswagen Sharan en Seat Alhambra. Deze modellen beschikken over vijf deuren en maar liefst zeven zitplaatsen. Zo komt u niet gauw plaats tekort, zelfs niet als er met het gezin nog extra mensen meegaan. Wanneer u de Renault Espace wilt huren tijdens een warme vakantie, staat de standaard airconditioning garant voor een aangenaam klimaat. Een auto huren bij Sixt doet u vanuit huis of met behulp van onze app. Maar vraagt u om de Renault Espace bij onze locatie voor autoverhuur, dan maken onze medewerkers de auto ook direct voor u gereed. De vraag naar dit model is bijzonder groot. Hierdoor kunnen wij de aanwezigheid ervan niet altijd garanderen. Mocht de auto er niet zijn, dan geven wij u graag een gelijkwaardig model uit dezelfde klasse mee.

Direct genieten

Stelt u zich eens voor dat u het vliegtuig naar uw vakantiebestemming in Frankrijk neemt. Hier kunt u voordelig de Renault Espace huren. U checkt uit en neemt uw koffers mee, terwijl de auto al voor u klaar staat. Uw vakantie gaat direct van start, het is tijd om te genieten!

360° uitzicht: de Renault Espace van binnen

Andere Renault modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren