Prijs weergeven

Een comfortabele en compacte auto huren

Bij Sixt een Renault Clio huren zorgt direct voor een ontspannen gevoel. Deze Franse auto staat bekend om het aangename comfort dat hij biedt. Bovendien heeft de Renault Clio redelijk compacte maten. Dit maakt hem handig te gebruiken in elk soort stadsverkeer. Rijdt u met deze huurauto door de drukke steden in het zuiden, dan past u met dit praktische model uitstekend in het straatbeeld. Bovendien is een auto huren bij Sixt behoorlijk goedkoop. Dat geldt dus ook voor dit vrolijke autotype.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Renault Clio huurauto

Na aankomst snel op weg

De geschiedenis van de Renault Clio gaat terug tot 1990. De auto werd na zijn lancering direct een grote hit. Dat is hij tot vandaag gebleven. Reden voor onze autoverhuur om dit model voordelig aan te bieden. Vanwege de sterke vraag naar het model kunnen wij de aanwezigheid niet altijd garanderen. Indien nodig zorgen onze medewerkers dan voor een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse.

Een Renault Clio huren is een uitstekende keus voor tijdens de vakantie. Komt u met uw gezin aan op de luchthaven of het treinstation, dan vinden reizigers en bagage met deze auto in een handomdraai hun vakantiebestemming. Deze huurauto heeft een trendy uiterlijk en is onder alle omstandigheden goed wendbaar. Een draaicirkel van slechts 10,6 meter helpt hier sterk aan mee.

In veel landen genieten van deze Clio

Optimaal genieten is wat de medewerkers van Sixt autoverhuur u toewensen. Zij staan graag voor u klaar en maken u attent op de handige opties die bij het huren mogelijk zijn. De Renault Clio kunt u bij veel van onze vestigingen huren. Om te beginnen natuurlijk in eigen land. Maar ook bijvoorbeeld als u met het vliegtuig naar Griekenland reist, of met het vliegtuig of de trein Denemarken, Polen, Frankrijk, Spanje of Italië bezoekt.

Andere Renault modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren