Renault Clio huren

Een comfortabele en compacte auto huren

Bij SIXT een Renault Clio huren zorgt direct voor een ontspannen gevoel. Deze Franse auto staat bekend om het aangename comfort dat hij biedt. Bovendien heeft de Renault Clio redelijk compacte maten. Dit maakt hem handig te gebruiken in elk soort stadsverkeer. Rijd je met deze huurauto door de drukke steden in het zuiden, dan pas je met dit praktische model uitstekend in het straatbeeld. Bovendien is een auto huren bij SIXT behoorlijk goedkoop. Dat geldt dus ook voor dit vrolijke autotype.

Renault Clio huren
of vergelijkbaar (ECMR)
renault clio 5d schwarz 2018
5 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Airconditioning 1 Tassen 1 Koffers

Na aankomst snel op weg

De geschiedenis van de Renault Clio gaat terug tot 1990. De auto werd na zijn lancering direct een grote hit. Dat is hij tot vandaag gebleven. Reden voor onze autoverhuur om dit model voordelig aan te bieden. Vanwege de sterke vraag naar het model kunnen wij de aanwezigheid niet altijd garanderen. Indien nodig zorgen onze medewerkers dan voor een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse.

Een Renault Clio huren is een uitstekende keus voor tijdens de vakantie. Kom je met je gezin aan op de luchthaven of het treinstation, dan vinden reizigers en bagage met deze auto in een handomdraai hun vakantiebestemming. Deze huurauto heeft een trendy uiterlijk en is onder alle omstandigheden goed wendbaar. Een draaicirkel van slechts 10,6 meter helpt hier sterk aan mee.