Renault Captur huren

Renault Captur huren

Op vakantie of tijdens het werk bij SIXT een Renault Captur huren? Een uitstekend idee voor een avontuurlijk rit. De Renault Captur staat op een groot aantal vestigingen klaar om te worden gehuurd. Een auto huren is hierdoor absoluut geen saaie aangelegenheid meer. Bovendien betekent kiezen voor dit model als huurauto, kiezen voor moderne vormgeving en de nieuwste techniek. De Renault Captur rijdt immers pas sinds 2013 op de weg.

Renault Captur huren
of vergelijkbaar (CCMR)
renault captur 5d weiss 2018
4 Stoelen 3 Deurs Handgeschakeld Airconditioning 1 Tassen 2 Koffers

Genoeg ruimte, ook voor bagage

Met de Renault Captur zette Renault een nieuwe stap. De auto heeft een gedurfde stijl en is koploper bij het nieuwe design van Renault. Als echte crossover is hij stoer van toon. Bovendien is de binnenruimte comfortabel en zitten bestuurder en passagiers prettig rechtop. Er is in de auto voor vier volwassenen genoeg ruimte om comfortabel te zitten. Ook is de bagageruimte lekker ruim, terwijl bovendien de achterbank over rails verschuifbaar is. De Captur is stevig gemotoriseerd en rijdt stil en rustig. Hierdoor is elke rit met deze huurauto een ontspannen avontuur.

Captur wereldwijd beschikbaar

Wanneer je bij SIXT aangeeft dat je een Renault Captur huren wilt, doen wij er alles aan om het model voor je te reserveren. Wij kunnen echter niet garanderen dat je de Renault Captur zult ontvangen. Mocht dit niet lukken, dan zorgen wij voor een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse. Onze locaties voor autoverhuur bevinden zich over de hele wereld. Zo kun je bij SIXT terecht op bijna elke luchthaven en op vele treinstations. Ook onze vestigingen in de steden zijn een aantrekkelijke locatie waar je de Renault Captur huren kunt. Misschien wil je de gewenste auto van te voren reserveren, maar een auto huren kan ook gewoon als je onze vestiging binnenstapt. Onze klantvriendelijke medewerkers zijn je hierbij graag van dienst!