Prijs weergeven

Renault Captur huren

Op vakantie of tijdens het werk bij Sixt een Renault Captur huren? Een uitstekend idee voor een avontuurlijk rit. De Renault Captur staat op een groot aantal vestigingen klaar om te worden gehuurd. Een auto huren is hierdoor absoluut geen saaie aangelegenheid meer. Bovendien betekent kiezen voor dit model als huurauto, kiezen voor moderne vormgeving en de nieuwste techniek. De Renault Captur rijdt immers pas sinds 2013 op de weg.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Renault Capture huren

Genoeg ruimte, ook voor bagage

Met de Renault Captur zette Renault een nieuwe stap. De auto heeft een gedurfde stijl en is koploper bij het nieuwe design van Renault. Als echte crossover is hij stoer van toon. Bovendien is de binnenruimte comfortabel en zitten bestuurder en passagiers prettig rechtop. Er is in de auto voor vier volwassenen genoeg ruimte om comfortabel te zitten. Ook is de bagageruimte lekker ruim, terwijl bovendien de achterbank over rails verschuifbaar is. De Captur is stevig gemotoriseerd en rijdt stil en rustig. Hierdoor is elke rit met deze huurauto een ontspannen avontuur.

Captur wereldwijd beschikbaar

Wanneer u bij Sixt autoverhuur aangeeft dat u een Renault Captur huren wilt, doen wij er alles aan om het model voor u te reserveren. Wij kunnen echter niet garanderen dat u de Renault Captur zult ontvangen. Mocht dit niet lukken, dan zorgen wij voor een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse. Onze locaties voor autoverhuur bevinden zich over de hele wereld. Zo kunt u bij Sixt terecht op bijna elke luchthaven en op vele treinstations. Ook onze vestigingen in de steden zijn een aantrekkelijke locatie waar u de Renault Captur huren kunt. Misschien wilt u de gewenste auto van te voren reserveren, maar een auto huren kan ook gewoon als u onze vestiging binnenstapt. Onze klantvriendelijke medewerkers zijn u hierbij graag van dienst!

Andere Renault modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren