Prijs weergeven

Peugeot 308 huren

Bij Sixt autoverhuur kun je over de hele wereld eenvoudig en voordelig een Peugeot 308 Station Wagon huren. Deze auto is met zijn strakke lijnen en scherpe aerodynamische silhouet een zeer efficiënt model. Naast excellente rijprestaties belast de Peugeot 308 het milieu slechts minimaal door een verminderde CO2-uitstoot. De Peugeot is geen overdreven modieuze auto, maar meer comfortabel en gebruiksvriendelijk. Als je een praktisch en gematigd chique transportmiddel zoekt is de Peugeot 308 SW als huurauto een prima keus. Deze auto huren voor een stedentrip, een vakantie of voor een aantal weken of maanden kan bij Sixt. Bij ons vind je altijd een passende huurauto. De Peugeot 308 is er voor u in de hatchback en station versie.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Peugeot 308 huurauto

De Peugeot 308 biedt enorm veel ruimte

Een Peugeot 308 SW huren betekent rondrijden in een auto met een hoogwaardig en innovatief design. En bovendien een auto met een bijzonder royale bagageruimte. Van de Magic Flat achterbank kan een compleet vlakke laadvloer gemaakt worden, waardoor een van de grootste bagageruimten in dit autosegment ontstaat. De Peugeot 308 huren betekent ook dat je een efficiënt ingedeelde auto hebt met elektrische stuurbekrachtiging, een klein stuurwiel, een hoge middenconsole en een naar de bestuurder gericht touchscreen met diverse hightech hulpmiddelen. Verder is de Peugeot 308 een zeer lichte auto.

360° uitzicht: De Peugeot 308 van binnen

Huur een Peugeot 308 via Sixt!

Een Peugeot 308 huren via onze autoverhuur betekent dat je altijd een premium model meekrijgt. Wij bieden een ruime keuze aan luxe auto's, grote en kleine wagens van alle merken en types en ook bestel- en vrachtauto's. DePeugeot 308 is nooit ouder dan een half jaar. Bij de meeste verhuurlocaties zijn alle autotypen te reserveren. Je kunt dus in iedere stad het gewenste type Peugeot ophalen. Onze tarieven zijn zeer scherp en een auto huren kan via onze website. En heb je een navigatiesysteem nodig dan is dat heel eenvoudig via onze website bij te boeken.

Andere Peugeot modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren