Prijs weergeven

Peugeot 108 huren

Bij Sixt een Peugeot 108 huren zorgt voor optimale mobiliteit voor een bescheiden prijs. De Peugeot 108 is een hippe kleine auto. Het model is nog behoorlijk nieuw, want de auto is pas sinds de zomer van 2014 op de markt. Het is een huurauto waarmee iedereen zich gemakkelijk verplaatst. Dit kan voor het werk zijn, maar zeker ook tijdens de vakantie. Het benzineverbruik van de auto is erg laag. Dat is heel prettig voor het milieu en natuurlijk voor uw portemonnee. Komt u met het vliegtuig aan, dan bent u met de Peugeot 108 lekker snel op weg.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Peugeot 108 huurauto

Auto met pittig rijgedrag

De Peugot 108 ligt uitstekend op de weg. Hij is door Peugeot prettig gemotoriseerd. Dit betekent dat de motor goed trekt en dat u in het stadsverkeer heel makkelijk accelereert. Dit model van Peugeot vindt zijn gelijke in de Citroën C1 en Toyota Aygo. Motor, versnellingsbak en onderstel zijn hetzelfde en de drie auto's worden ook in dezelfde fabriek gemaakt. Deze Peugeot is bij onze autoverhuur erg populair. Het kan dus voorkomen dat de auto niet klaar staat op het moment dat u bij ons een auto huren gaat. Onze servicebewuste medewerkers lossen dit dan direct voor u op en maken een gelijkwaardige auto uit dezelfde klasse voor u gereed.

Handig voor in de stad

Een dagje eropuit in een leuke stad? Natuurlijk gaat u dan bij Sixt een Peugeot 108 huren. Bedenkt u eens hoe wendbaar zo'n handige kleine auto is en hoe makkelijk u hem parkeert. Reserveert u de auto vooraf of wandelt u bij onze autoverhuur naar binnen, vergeet dan niet om ook de benodigde opties mee te huren. Airconditioning is standaard, maar misschien wilt u er een kinderzitje bij. De medewerkers van Sixt hebben dit zo voor u geregeld!

Beschikbaar vanaf oktober tot december.

Andere Peugeot modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren