Home >>  >>  

Een Opel Vivaro huren bij Sixt

Wilt u een modern en handig busje zoals de Opel Vivaro huren bij Sixt? Als u op zakenreis bent met een aantal collega's en u heeft materiaal voor een beurs bij u, dan is deze auto huren zeker een goed idee. Maar ook als u op vakantie bent met een groter gezin zult u genieten van het comfort en de ruimte die dit compacte busje u biedt. Wat u ook van plan bent te bezoeken, met deze Opel Vivaro ligt alles binnen handbereik en bent u van niemand afhankelijk.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Opel Vivaro huren

Eigenschappen en voordelen van de Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een klein busje dat door Opel ontwikkeld is in samenwerking met Renault en Nissan. Het vervangt de Opel Arena en is nauw verwant aan de Renault Trafic en de Nissan Primastar. Omdat wij uitsluitend met personenauto's werken die minder dan zes maanden oud zijn, hebben we voor u de nieuwste generatie die vanaf 2014 op de markt verscheen. De Vivaro is uitgerust met een dieselmotor met cilinderinhoud van 1,6 liter die afhankelijk van het model tussen de 98 en 145 pk vermogen levert. De lengte varieert van 5,0 tot 5,4 meter en het totale gewicht, met lading en personen mag tussen de 2,5 en 3 ton wegen.

Een Opel Vivaro als huurauto bij Sixt

Autoverhuur maken wij liefst zo persoonlijk mogelijk, met een aanbod op maat. Daarom mag u ook uw voorkeur voor een merk en model aangeven. Daarbij selecteert u bij uw reservering ook opties als een babyzitje of navigatie. Wij kunnen echter niet garanderen dat wij deze Opel Vivaro altijd voor u op voorraad hebben. Mocht het niet lukken, dan krijgt u uiteraard een model van vergelijkbare klasse en comfort, uit dezelfde voertuigcategorie. En de reeds geselecteerde extra opties gaan natuurlijk ook mee.

360° uitzicht: de Opel Vivaro van binnen

Andere Opel modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren