Opel Movano huren

Een Opel Movano huren bij SIXT

Heb je behoefte om een Opel Movano te huren bij SIXT? Met dit handige bestelbusje is elke verhuisklus een fluitje van een cent. Maar ook als je ergens meubilair op wilt halen, is een busje als de Movano met zijn grote laadruimte bijzonder handig. Wil je deze Opel huren omdat jouw bedrijf tijdelijk behoefte heeft aan meer vervoersmiddelen? Zeker als dit vaker het geval is, willen wij graag zakelijke afspraken op maat maken om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Opel Movano huren
of vergelijkbaar (B)
opel movano kasten weiss sx 2013
3 Stoelen 2 Deurs Handgeschakeld Airconditioning

De voordelen en eigenschappen van de Opel Movano

Opel heeft dit busje ontwikkeld samen met Nissan en Renault, die het onder eigen naam ook uitbrengen. De Opel Movano heet bij Nissan NV 400 en bij Renault noemen ze het Renault Master. De laadruimte van de Movano is groot en de maximale belasting, afhankelijk van het type, bedraagt tussen de 2,8 en 4,5 ton. Het is dus te verwachten dat dit model bij autoverhuur van bestelbusjes een veelgevraagde auto is. De 2,3-liter viercilinder turbodieselmotor kan 146 pk vermogen leveren en heeft een maximumsnelheid van 140 km per uur. Wat je ook wilt vervoeren, deze auto huren zal je veel voordeel en rijcomfort opleveren.

Een Opel Movano huren bij SIXT

Wil je de Opel Movano huren bij ons? Dat gaat eenvoudig online via onze website of via jouw smartphone met onze gratis apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Als je behoefte heeft aan extra opties zoals navigatie of winterbanden, kun je dit eenvoudigerwijs aangeven. Wij snappen jouw voorkeur voor deze mooie bestelbus. Het kan echter voorkomen dat wij hem even niet beschikbaar hebben. Je krijgt dan een vergelijkbaar model uit dezelfde categorie. Wij beloven je daarnaast dat elk busje van ons nooit ouder is dan 24 maanden.