Home >>  >>  

Een Opel Movano huren bij Sixt

Heeft u behoefte om een Opel Movano te huren bij Sixt? Met dit handige bestelbusje is elke verhuisklus een fluitje van een cent. Maar ook als u ergens meubilair op wilt halen is een busje als de Movano met zijn grote laadruimte bijzonder handig. Wilt u deze Opel huren omdat uw bedrijf tijdelijk behoefte heeft aan meer vervoersmiddelen? Zeker als dit vaker het geval is, willen wij graag zakelijke afspraken op maat maken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Opel Movano huren

De voordelen en eigenschappen van de Opel Movano

Opel heeft dit busje ontwikkeld samen met Nissan en Renault, die het onder eigen naam ook uitbrengen. De Opel Movano heet bij Nissan NV 400 en bij Renault noemen ze het Renault Master. De laadruimte van de Movano is groot en de maximale belasting, afhankelijk van het type, bedraagt tussen de 2,8 en 4,5 ton. Het is dus te verwachten dat dit model bij autoverhuur van bestelbusjes een veelgevraagde auto is. De 2,3-liter viercilinder turbodieselmotor kan 146 pk vermogen leveren en heeft een maximumsnelheid van 140 km per uur. Wat u ook wilt vervoeren, deze auto huren zal u veel voordeel en rijcomfort opleveren.

Een Opel Movano huren bij Sixt

Wilt u de Opel Movano huren bij ons? Dat gaat eenvoudig online via onze website of via uw smartphone met onze gratis apps voor iPhone, Android en Windows Phone. Als u behoefte heeft aan extra opties zoals navigatie of winterbanden, kunt u dit eenvoudigerwijs aangeven. Wij snappen uw voorkeur voor deze mooie bestelbus. Het kan echter voorkomen dat wij hem even niet beschikbaar hebben. U krijgt dan een vergelijkbaar model uit dezelfde categorie. Wij beloven u daarnaast dat elk busje van ons nooit ouder is dan 24 maanden. 

Andere Opel modellen van Sixt

Mochten wij dit busje niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren