Prijs weergeven

Home >>  >>  

Opel Mokka huren

Sixt verhuurt wereldwijd auto's in allerlei soorten en maten. Ook voor de autohuurder die hoge eisen stelt aan zijn huurauto hebben wij de juiste modellen. Zoek je bijvoorbeeld een fijne betrouwbare auto met veel ruimte, dan is de Opel Mokka een goede keuze. 

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Opel Mokka huurauto

Met deze wendbare auto kun je prima het stadsverkeer mee trotseren, maar ook kun je eindeloze lange ritten maken door het vakantieland. Om dat mee te maken, hoef je overigens de Opel Mokka niet te kopen, want je kunt hem ook huren bij onze autoverhuur.

Opel Mokka : een blitse auto huren voor een veilige reis

Een ruime huurauto met een blitse uitstraling, dat krijg je wanneer je een Opel Mokka model huurt. De Opel Mokka is een SUV waarin je hoog zit. Dat rijdt niet alleen prettig, maar is ook voor de passagiers aangenaam. Zo kunnen zij ook optimaal van de trip en het uitzicht genieten. De auto is lekker ruim van binnen en biedt plaats aan vijf inzittenden. Verder passen er drie koffers en twee tassen in de auto. En houd je van veiligheid? Dan kun je ook gerust een Opel Mokka  huren. Airbags en kindersloten zijn enkele van de verschillende veiligheidsmaatregelen die Opel heeft genomen.

360° uitzicht: De Opel Mokka van binnen

Boek snel en gemakkelijk een Opel Mokka

Sixt is wereldwijd een marktleider op het gebied van autoverhuur. We bieden onze klanten al sinds 1912 een optimale service. Wilt je dus een Opel Mokka model huren, dan kun je gerust bij ons terecht. Een auto huren kun je heel eenvoudig bij ons regelen, bijvoorbeeld door te boeken via de website. Ook kun je ons bellen of een Opel Mokka model huren via een apparaat voor mobiel internet.

Andere Opel modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren