Opel Corsa huren

Opel Corsa huren bij SIXT

Als je een auto wilt huren, dan is SIXT een betrouwbare en voordelige partner. Je kunt voor allerlei soorten modellen en merken bij ons terecht. Zo hebben wij de populaire Opel Corsa op veel locaties beschikbaar in ons assortiment. Deze auto is al jaren een populaire huurauto. De Duitse degelijkheid van Opel en de frisse look maken de Opel Corsa een klassieker in de autoverhuur.

Opel Corsa huren
of vergelijkbaar (ECMR)
opel corsa 5d weiss 2017
4 Stoelen 3 Deurs Automatisch Airconditioning 2 Tassen 1 Koffers

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.

Opel Corsa: een compacte auto die zijn mannetje staat

Voor degenen die een huurauto willen in de compacte klasse is de Opel Corsa een prima keuze. Een Opel Corsa huren, is zowel in driedeurs- als vijfdeursversie mogelijk. Beide versies bieden zitplaats aan vijf personen en ruimte voor een koffer en een tas. Ben je alleen of met zijn tweeën dan kun je voor de Opel Corsa met drie deuren gaan. Ga je met het gezin op reis dan kunnen de kinderen gemakkelijk in- en uitstappen met Opel Corsa met vijf deuren. In ieder geval zul je een auto huren met fantastische rijeigenschappen.

Een Opel Corsa huren gaat bij ons snel en eenvoudig

De Opel Corsa heeft de wereld veroverd en je kunt op talloze locaties deze fijne auto huren. Zo heeft onze vestiging op de Portugese luchthaven in Lissabon zowel een drie- als vijfdeurs model beschikbaar. In het laatste geval bezoekt u gewoon de homepage van onze website en uw zoektocht naar uw ideale autoverhuur kan beginnen. Onze applicaties voor mobiel internet maken het mogelijk om ook onderweg snel een Opel Corsa te huren. Spreek je liever een van onze medewerkers, bel dan ons callcenter. Wij adviseren je graag over het huren van een auto in binnen- en buitenland.

Sixt Car Hire Services