Opel Cascada huren

Opel Cascada huren

Bij SIXT kun je de Opel Cascada huren. De sportieve cabrio van Opel overtuigt door veel extra's: de carrosserie is modern en elegant, de bumpers zijn meegespoten in de kleur van de auto. Het stuur, dat vervaardigd is uit hoogwaardig leer en aliminium, is zowel in hoogte als lengte verstelbaar en biedt hierdoor de mogelijkheid om je ideale zitpositie samen te stellen. Om een goede veiligheid te garanderen is de auto uitgerust met een automatische omkantelbescherming en vier in hoogte verstelbare hoofdsteunen. De auto beschikt standaard over ABS en daarnaast ook over airbags, die zowel voor de bestuurder als de bijrijder een optimale veiligheid bieden zodat je in het geval van een ongeluk beschermd bent.

Opel Cascada huren
of vergelijkbaar (FTAR)
opel cascada cabrio 2d grau 2014
4 Stoelen 2 Deurs Handgeschakeld Airconditioning 2 Tassen

Met een Opel Cascada ben je altijd goed op weg

Wanneer je besluit om de Opel Cascada te huren, dan zul je ongetwijfeld gecharmeerd zijn door de technische uitrusting van deze auto. Tot de prettige extra's van deze auto horen onder meer elektrische verstelbare spiegels alsook elektrisch verstelbare stoelen. Daarnaast kun je ook prima met deze auto in de stad rijden dankzij de parkeerassistent die je in de kleine parkeerplekken helpt te parkeren. Houd er rekening mee dat er een mogelijkheid bestaat dat de hiervoor beschreven uitrusting anders is bij je huurauto.

  • Mocht je een keer geen zin hebben om met een open dak te rijden, dan zorgt de airconditioning ervoor dat je ook met gesloten dak kunt genieten van koele temperaturen.
  • Op de boordcomputer kun je jouw gemiddelde snelheid zien, je gemiddelde brandstofverbruik, het actuele verbruik en de ingeschatte reikwijdte met uw aktuele rijstijl.
  • Het volwassen multimediasysteem van deze auto kun je eenvoudig besturen vanaf de knoppen op het stuur. Daarnaast beschikt de auto ook over een CD-speler zodat je al je mp3-bestanden af kunt spelen.