Prijs weergeven

Opel Cascada huren

Bij Sixt kunt u de Opel Cascada huren. De sportieve cabrio van Opel overtuigt door veel extra's: de carrosserie is modern en elegant, de bumpers zijn meegespoten in de kleur van de auto. Het stuur, dat vervaardigd is uit hoogwaardig leer en aliminium, is zowel in hoogte als lengte verstelbaar en biedt u hierdoor de mogelijkheid om uw ideale zitpositie samen te stellen. Om een goede veiligheid te garanderen is de auto uitgerust met een automatische omkantelbescherming en vier in hoogte verstelbare hoofdsteunen. De auto beschikt standaard over ABS en daarnaast ook over airbags, die zowel voor de bestuurder als de bijrijder een optimale veiligheid bieden zodat u in het geval van een ongeluk beschermd bent.

  • Cabrio
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Opel Cascada huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Met een Opel Cascada bent u altijd goed op weg

Wanneer u besluit om de Opel Cascada te huren, dan zult u ongetwijfeld gecharmeerd zijn door de technische uitrusting van deze auto. Tot de prettige extra's van deze auto horen onder meer elektrische verstelbare spiegels alsook elektrisch verstelbare stoelen. Daarnaast kunt u ook prima met deze auto in de stad rijden dankzij de parkeerassistent die u in de kleine parkeerplekken helpt te parkeren. Houdt u er rekening mee dat er een mogelijkheid bestaat dat de hiervoor beschreven uitrusting anders is bij uw huurauto.

  • Mocht u een keer geen zin hebben om met een open dak te rijden, dan zorgt de airconditioning ervoor dat u ook met gesloten dak kunt genieten van koele temperaturen.
  • Op de boordcomputer kunt u uw gemiddelde snelheid zien, uw gemiddelde brandstofverbruik, het aktuele verbruik en de ingeschatte reikwijdte met uw aktuele rijstijl.
  • Het volwassen multimediasysteem van deze auto kunt u eenvoudig besturen vanaf de knoppen op het stuur. Daarnaast beschikt de auto ook over een CD-speler zodat u al uw mp3-bestanden af kunt spelen.

Sportief en aantrekkelijk - de Opel Cascada

De Cascada is na de Astra H de actuele cabrio die opel op de markt heeft gebracht. Deze auto is voor een groot deel gebaseerd op de technische basis van de Astra J. De Cascada is echter een zelfstandig model die in Polen geproduceerd wordt.

Andere Opel modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren