Opel Astra huren

Opel Astra huren

Profiteer van de mogelijkheid om bij SIXT de Opel Astra te huren. In de nieuwe Opel Astra ben je op de openbare weg een gerespecteerd medeweggebruiker. Het stoere, scherp gesneden design en de krachtige techniek stralen van deze huurauto af

Opel Astra huren
of vergelijkbaar (CDMR)
opel astra 5d weiss 2017
5 Stoelen 4 Deurs Handgeschakeld Airconditioning 2 Tassen 1 Koffers

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.

Prima rijeigenschappen, ruim laadvolume en erg veilig

De Opel Astra huren vormt een goede keus in zowel zakelijke als privé situaties. Het vlotte Opel Astra model oogt dynamisch tijdens de aankomst bij uw klant, maar brengt ook je partner en gezin veilig op de juiste vakantiebestemming. Bij SIXT kun je de Opel Astra voordelig huren. Een prima mogelijkheid om eens intensief kennis te maken met dit staaltje van degelijke Duitse techniek. Je ervaart ontspannen de prima rijeigenschappen van de Opel Astra en kunt genieten van de voordelen die het pittige laadvolume je biedt. Verbaas je over de mooie afwerking van het interieur en geniet van het uitgekiende dashboard. Elke Opel Astra voldoet aan hoge veiligheidseisen. Een prettige gedachte tijdens je vakantie met de kinderen op de achterbank. Een Opel Astra model huren kun je vooraf of ter plaatse doen. Onze servicebewuste medewerkers adviseren je daarbij over alle aanvullende opties waaruit je bij een auto huren kunt kiezen. Omdat SIXT de aanwezigheid van een Opel Astra niet altijd kan garanderen, bieden onze medewerkers u zo nodig een gelijkwaardig ander voertuig aan in dezelfde klasse.

Deze prachtige auto huren om de omgeving te verkennen

Elk Opel Astra model biedt je zorgeloos rijplezier. Dit vormt een vrolijke bijkomstigheid tijdens een zakelijk bezoek en draagt extra bij aan een opwindende vakantie. Tijdens je vakantie een Opel Astra huren, maakt het mogelijk om voordelig met het gezin de omgeving te verkennen. Bezoek de bezienswaardigheden in de stad of op het vakantie eiland waar je je bevindt. Uw huurauto is ook bij uitstek geschikt om mee naar het strand te gaan. Met een Opel Astra van onze goedkope autoverhuur, beleef je in een auto van hoge klasse voordelig uw vakantie. Gun jezelf dit plezier!