Prijs weergeven

MINI Clubman huren

Wanneer u een sportieve, veilige én betrouwbare auto wilt huren, dan weet u zeker dat u bij Sixt autoverhuur goed zit. Voor een zakenreis, familiebezoek of vakantie is dit de partner in auto's. Er zijn meer dan 40 vestigingen door heel Nederland waardoor er altijd een vestiging bij u in de buurt is. Van Groningen tot Maastricht en van Almere tot Den Haag. Sixt is al jarenlang de nummer 1 in autoverhuur, zowel voor personenauto's als bestelwagens.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
MINI Cooper Clubman huren

Passende huurauto voor elke klant

Bij Sixt is een ruim wagenpark van verschillende automerken aanwezig zodat u altijd een passende auto kunt huren. En u huurt natuurlijk altijd voor een voordelige prijs. U vindt bij ons namelijk vaak speciale aanbiedingen met extra kortingen voor het huren van een auto. Houd u van sportief? Dan moet u eens een MINI Clubman huren. Dit mooie ruimtewonder biedt plaats aan maar liefst 5 personen. Daarnaast heeft een MINI Clubman veel bagageruimte. Een MINI Clubman is daarom de ideale auto voor een familiebezoek of voor vakantie.

Een MINI Clubman huren

In een nieuwe MINI Clubman wil iedereen natuurlijk wel rijden en gezien worden! Een MINI Clubman is een veilige en betrouwbare auto die, mede door zijn stoere uiterlijk en geweldige design opvalt in het verkeer. Een MINI Clubman is van binnen verrassend ruim en heel comfortabel waardoor u niet alleen prima  in- en uit kunt stappen, maar ook comfortabel kunt zitten en heerlijk ontspannen kunt rijden naar de plaats van bestemming. Met een MINI Clubman weet u zeker dat u betrouwbaar op de weg zit. Of het nu voor een dag is of voor een langere periode, wij helpen u graag op weg met een MINI Clubman. Vanaf 21 jaar kunt u bij ons een MINI Clubman huren.

Andere MINI modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren