Mercedes-Benz E-klasse huren

Mercedes-Benz E-klasse huren

Het voordeel van een Mercedes-Benz E-klasse huren bij SIXT is dat je eens anders voor de dag kunt komen. Met een Mercedes-Benz E-klasse van SIXT word je direct herkend als zakelijk, maar toch bescheiden. Een uitstraling die je op een bepaald moment goed kunt gebruiken. Of je wilt gewoon een degelijke en betrouwbare auto huren bij SIXT om van het station of vliegveld naar jouw bestemming te komen.

Mercedes-Benz E-klasse huren
of vergelijkbaar (XCAR)
mb e klasse 4d schwarz 2016
5 Stoelen 5 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen
Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio
of vergelijkbaar (XTAR)
mb e klasse cabrio 2d schwarz offen 2018
4 Stoelen 2 Deurs Automatisch from 25 years Airconditioning 329 PK

Smaak en klasse

Een Mercedes-Benz E-klasse is een ideale huurauto die bij vrijwel alle filialen van SIXT te vinden is. De Mercedes-Benz E-klasse staat voor degelijkheid, veel binnenruimte en veel comfort. Het model van de E-klasse zit in het hoge middensegment en dit type is sinds 1993 herkenbaar aan de vier ronde koplampen. De huidige Mercedes-Benz E-klasse beschikt over een modern design, waarmee het 'taxi-imago' definitief is afgeschud. Uiteraard beschikt de auto over alle veiligheidsvoorzieningen. Ook zijn er duurzame motor-varianten te krijgen, zoals een hybride uitvoering. Door een Mercedes-Benz E-klasse te huren zul je jouw bestemming ontspannen bereiken en ook nog eens indruk maken op de personen die je bezoekt. De Mercedes E-klasse van SIXT is zeer geschikt om indruk te maken zonder op te scheppen.

Premium klasse

Om een Mercedes-Benz E-klasse te huren moet je bij een filiaal van SIXT zijn waar premium klasse auto's te krijgen zijn. Dit zijn meestal de SIXT vestigingen op de grotere vliegvelden, bij grote stations en natuurlijk in de grote steden. Je kunt een Mercedes-Benz E-klasse huren door online te zoeken en te bestellen of een filiaal van jouw keuze te bellen. Ook beschikt SIXT over een app, waarmee je de auto vanaf jouw smartphone of tablet kunt bestellen. Bij ons is het geen enkel probleem om extra's bij de auto te kiezen. Bijvoorbeeld een navigatiesysteem of kinderzitjes of extra verzekeringen.