Prijs weergeven

Mercedes-Benz E-klasse huren

Het voordeel van een Mercedes-Benz E-klasse huren bij Sixt is dat u eens anders voor de dag kunt komen. Met een Mercedes-Benz E-klasse van Sixt wordt u direct herkent als zakelijk, maar toch bescheiden. Een uitstraling die u op een bepaald moment goed kunt gebruiken. Of u wilt gewoon een degelijke en betrouwbare auto huren bij Sixt om van het station of vliegveld naar uw bestemming te komen.

  • One-way huur mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Mercedes-Benz E-klasse huurauto

Smaak en klasse

Een Mercedes-Benz E-klasse is een ideale huurauto die bij vrijwel alle filialen van Autoverhuur Sixt te vinden is. De Mercedes-Benz E-klasse staat voor degelijkheid, veel binnenruimte en veel comfort. Het model van de E-klasse zit in het hoge middensegment en dit type is sinds 1993 herkenbaar aan de vier ronde koplampen. De huidige Mercedes-Benz E-klasse beschikt over een modern design, waarmee het 'taxi-imago' definitief is afgeschud. Uiteraard beschikt de auto over alle veiligheidsvoorzieningen. Ook zijn er duurzame motor-varianten te krijgen, zoals een hybride uitvoering. Door een Mercedes-Benz E-klasse te huren zult u uw bestemming ontspannen bereiken en ook nog eens indruk maken op de personen die u bezoekt. De Mercedes E van Sixt is zeer geschikt om indruk te maken zonder op te scheppen.

360° uitzicht: De Mercedes-Benz E-klasse van binnen

Premium klasse

Om een Mercedes-Benz E-klasse te huren moet u bij een filiaal van Sixt zijn waar premium klasse auto's te krijgen zijn. Dit zijn meestal de Sixt vestigingen op de grotere vliegvelden, bij grote stations en natuurlijk in de grote steden. U kunt een Mercedes-Benz E-klasse huren door online te zoeken en te bestellen of een filiaal van uw keuze te bellen. Ook beschikt Sixt over een app, waarmee u de auto vanaf uw smartphone of tablet kunt bestellen. Bij ons is het geen enkel probleem om extra's bij de auto te kiezen. Bijvoorbeeld een navigatiesysteem of kinderzitjes of extra verzekeringen.

Andere Mercedes-Benz modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren