Prijs weergeven

Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio huren

Sixt autoverhuur biedt al jarenlang een ruim aanbod aan luxe huurauto's voor een lage prijs. Vanaf nu is het ook mogelijk om de Mercedes-Benz E-klasse Cabrio te huren bij Sixt. Een auto huren is al snel vele malen voordeliger dan het aanschaffen van een eigen auto. Als je niet elke dag een auto nodig hebt, geen hoge verzekering, wegenbelasting en afschrijving wilt betalen dan biedt Sixt autoverhuur jou de oplossing. Door een huurauto zoals bijvoorbeeld de Mercedes E-klasse Cabrio te huren bij Sixt, kun je genieten van alle comfort zonder een jarenlange verplichting aan te gaan.

  • One-way huur mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Mercedes-Benz E-klasse Cabrio huurauto
Zitplaatsen 4
Deuren 2
Transmissie Automatisch
Motor Biturbo 3.0 L V-6
Minimumleeftijd 25 jaar
Type Cabriolet
Vermogen 329 PK
Acriss Code XTAR

De Mercedes-Benz E-klasse Cabrio

De Mercedes-Benz E-klasse Cabrio is een lust voor het oog en is uitgerust met een prachtig interieur. De Mercedes-Benz E-klasse Cabrio heeft een sportieve voorkant en een krachtig ogende achterkant. Je kunt erop rekenen dat er bij jou en bij passagiers een onvergetelijke indruk wordt achtergelaten door de Mercedes-Benz E-klasse Cabrio. Met open dak rijden is niet langer enkel weggelegd voor warme zomerdagen, maar kan door het windschermsysteem en de hoofdsteunverwarming van de Mercedes-Benz E-klasse Cabrio nu ook op de minder warme dagen. De uitrusting van de auto zorgt voor een adembenemende ervaring en een genot om met open dak te rijden. Met de Mercedes-Benz E-klasse Cabrio wilt Sixt de mogelijkheid bieden om het plezier van snel en nauwkeurig schakelen te ervaren, waarbij een optimale krachtoverbrenging gegarandeerd wordt en het brandstofverbruik minder zal zijn. Het interieur van de Mercedes-Benz E-klasse Cabrio levert ongekende luxe zoals aanreikarmen voor de gordels, nekverwarming, een easy entry systeem en automatische airconditioning. In de auto luister je naar al jouw favoriete muziek. De Audio 20 CD zorgt voor heerlijke entertainment en kan bediend worden aan het stuur. De hulpsystemen van de Mercedes-Benz E-klasse Cabrio zoals het remsysteem, de rijlichtassistent en de botswaarschuwing met adaptieve remassistent zorgen ervoor dat je een veilig gevoel hebt en biedt ondersteuning bij veeleisende rijmanoeuvres.

Comfortabel rijden

Jij wilt ook de ervaring van luxe, comfort en ontspanning voor een zo laag mogelijke prijs. Sixt geeft je nu de gelegenheid om de Mercedes-Benz E-klasse Cabrio te huren en direct te starten met genieten. Voer op de Sixt website jouw postcode in en vind direct de dichtstbijzijnde Sixt locatie. Kies er vandaag nog voor om de Mercedes-Benz E-klasse Cabrio te huren.

Andere Mercedes-Benz modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren