Prijs weergeven

Mercedes-Benz CLS huren

Voor wie eens even iets compleet anders wil is het huren van een Mercedes-Benz CLS Shooting Break bij autoverhuur Sixt een aanrader. U ervaart de bijzondere combinatie van sportiviteit, luxe en elegantie in deze huurauto. De Mercedes-Benz CLS Shooting Break straalt die eigenschappen op u en uw gezelschap af zonder dat het te overdreven wordt. Door een Mercedes-Benz CLS Shooting Break te huren bij Sixt laat u zien wat u belangrijk vindt.

  • One-way huur mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Mercedes-Benz CLS huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Lange traditie coupé's

De Mercedes-Benz CLS Shooting Break, die u bij Sixt Autoverhuur op aanvraag kunt krijgen, stamt uit een lange coupé-traditie van het Duitse kwaliteitsmerk. In deze traditie werden en worden de spreekwoordelijke technische kwaliteiten van de topauto gekoppeld aan een spannend en sensationeel lijnenspel. De Mercedes-Benz CLS Shooting Break maakt dit alles nog veel spannender door de coupé lijnen te combineren met een zakelijke uitstraling van de stationcar ofwel de break. Door de Mercedes-Benz CLS Shooting Break te huren bij Sixt laat u zien dat u de combinatie van zakelijkheid en luxe snapt. Bij Sixt is de Mercedes-Benz CLS Shooting Break volledig uitgerust met de bijzondere laadruimte met het eikenhout en de aluminium strips, de luxe middenconsole waarmee u alle luxe en veiligheids opties bedient en uiteraard met een zeer pittige CLS 350 motor. Deze motor is voorzien van Bluetec, hetgeen de uitstoot en het verbruik binnen de perken houdt.

Premium segment

Een Mercedes-Benz CLS Shooting Break huren bij Sixt is natuurlijk een kwestie van reserveren. Deze bijzondere huurauto staat niet rijen-dik op voorraad, dat zult u begrijpen. Het onderstreept de exclusiviteit van uw keuze om een Mercedes-Benz CLS Shooting Break te huren nog maar eens. U kunt deze bijzondere Mercedes-Benz CLS Shooting Break bij Sixt het beste huren door even contact op te nemen met een van de vestigingen van Sixt in uw omgeving. U kunt dan de auto huren en meteen de voorwaarden horen en afspraken maken. De Mercedes-Benz CLS Shooting Break is te huur bij de grotere vestigingen van ons bedrijf. Ook al is de Mercedes-Benz volledig uitgerust, met voor bijvoorbeeld een aanvullende verzekering of bijvoorbeeld kinderzitjes.

Andere Mercedes-Benz modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren