Prijs weergeven

Mercedes-Benz C-klasse huren

Als u een combinatie zoekt van sportief en elegant, dan kunt het beste bij Sixt een Mercedes-Benz C-klasse huren. Het oude model had misschien nog iets van een 'werkpaard', maar het nieuwe model, dat bij autoverhuur Sixt verkrijgbaar is, straalt no-nonsense én elegantie uit. Een verschijning die u zakelijk of privé heel goed kunt inzetten en daarom is een Mercedes-Benz C-klasse huren bij Sixt een uitstekende keuze. De Mercedes-Benz C-klasse is er voor u in de station en limousine versie.

  • One-way huur mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Mercedes-Benz C-klasse huurauto
Zitplaatsen 4
Deuren 4
Klasse Middenklasse
ACRISS FDAR
Minimum leeftijd 21 jaar

Succesauto van Daimler

De Mercedes-Benz C-klasse is de kleinste auto van de grotere sedan-modellen van het Duitse merk. Van oudsher is het altijd een auto geweest die veel werd gereden door ondernemers en mensen met een vrij beroep. De no-nonsense uitstraling heeft de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse nog steeds, alleen is het nieuwe model een stuk sportiever en eleganter geworden en is sinds 2007 het rijden scherper, sportiever en ook comfortabeler geworden. Een ideale huurauto voor Sixt kortom. Bij Sixt kunt u de C-klasse huren in diverse uitvoeringen. Welke Mercedes-Benz C-klasse u ook huurt, de auto zal u altijd veilig en zonder mankeren op de plaats van bestemming brengen. Met met nieuwe model Mercedes-Benz C-klasse van Sixt komt u altijd veilig aan en zult u indruk maken op de personen die u bezoekt. De huurauto's van Sixt zijn nooit ouder dan een half jaar en dus beschikt u altijd over het laatste model en de nieuwste kleuren van de Mercedes-Benz C-klasse.

Bij grotere filialen

U kunt een Mercedes-Benz C-klasse huren bij de grotere vestigingen van autoverhuur Sixt. Dit betekent dat u op de grotere vliegvelden, de grotere treinstations en de grotere steden terecht kunt om de auto te huren. Ook is de Mercedes-Benz C-klasse compleet te noemen, je kunt extra's als kinderzitjes of extra verzekeringen bij ons afsluiten. U bereikt ons online of u belt de vestiging van uw eigen keuze en maakt direct afspraken met een van onze medewerkers. U kunt met uw smartphone of tablet ook rechtstreeks een C-klasse reserveren via onze eigen app.

360° uitzicht: De Mercedes-Benz C-klasse van binnen

Andere Mercedes-Benz modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren