hero germany 110619 mercedes e class portugal 20 20  1
Mercedes C-Klasse huren
Nu bij SIXT
Mercedes-Benz C-Klasse huren

Mercedes-Benz C-Klasse huren

Als je een combinatie zoekt van sportief en elegant, dan kun je het beste bij SIXT een Mercedes-Benz C-klasse huren. Het oude model had misschien nog iets van een 'werkpaard', maar het nieuwe model, dat bij autoverhuur SIXT verkrijgbaar is, straalt no-nonsense én elegantie uit. Een verschijning die je zakelijk of privé heel goed kunt inzetten en daarom is een Mercedes-Benz C-klasse huren bij SIXT een uitstekende keuze. De Mercedes-Benz C-klasse is er voor jou in de station- en limousineversie.

Mercedes-Benz C-Klasse huren
of vergelijkbaar (LCAR)
mb c klasse 4d schwarz 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen
Mercedes-Benz C-Klasse Cabrio
of vergelijkbaar (LTAR)
mb c klasse cabrio 2d weiss 2016 offen
4 Stoelen 2 Deurs Automatisch from 25 years Airconditioning 1 Koffers

Succesauto van Daimler

De Mercedes-Benz C-klasse is de kleinste auto van de grotere sedan-modellen van het Duitse merk. Van oudsher is het altijd een auto geweest die veel werd gereden door ondernemers en mensen met een vrij beroep. De no-nonsense uitstraling heeft de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse nog steeds, alleen is het nieuwe model een stuk sportiever en eleganter geworden en is sinds 2007 het rijden scherper, sportiever en ook comfortabeler geworden. Een ideale huurauto voor SIXT kortom. Bij SIXT kun je de C-klasse huren in diverse uitvoeringen. Welke Mercedes-Benz C-klasse je ook huurt, de auto zal je altijd veilig en zonder mankeren op de plaats van bestemming brengen. Met met nieuwe model Mercedes-Benz C-klasse van SIXT kom je altijd veilig aan en zul je indruk maken op de personen die je bezoekt. De huurauto's van SIXT zijn nooit ouder dan een half jaar en dus beschik je altijd over het laatste model en de nieuwste kleuren van de Mercedes-Benz C-klasse.

Bij grotere filialen

Je kunt een Mercedes-Benz C-klasse huren bij de grotere vestigingen van SIXT. Dit betekent dat je op de grotere vliegvelden, de grotere treinstations en de grotere steden terecht kunt om de auto te huren. Ook is de Mercedes-Benz C-klasse compleet te noemen, je kunt extra's als kinderzitjes of extra verzekeringen bij ons afsluiten. Je bereikt ons online of je belt de vestiging naar keuze en maakt direct afspraken met een van onze medewerkers. Je kunt met je smartphone of tablet ook rechtstreeks een C-klasse reserveren via onze eigen app.