Prijs weergeven

Huur een luxe Mercedes-Benz

Huur een Mercedes-Benz bij Sixt en geniet van een ontspannen trip. Het merk staat natuurlijk voor luxe, maar ook zakelijkheid. Met een model uit de B-klasse heeft u bijvoorbeeld altijd een comfortabele en betrouwbare huurauto. Voor grotere afstanden en in gebieden waar u ook buiten de gebaande wegen komt, is dit altijd een huurauto waarop u kan vertrouwen.

  • One-way huur mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Mercedes Benz B klasse
Zitplaatsen 5
Deuren 4
Klasse Middenklasse
ACRISS SDMR
Minimum leeftijd 21 jaar

Mercedes-Benz: vertrouwen door kwaliteit

  1. Zakelijk: met een Mercedes van onze verhuur maakt u meteen een zakelijke indruk. U kiest een auto die u brengt waar u zijn moet op een comfortabele manier. Een auto die niet opvalt, maar gewoon kwaliteit uitstraalt.
  2. Degelijk: de techniek is een van de sterke punten van dit stoere Duitse merk. Natuurlijk wilt u dat de huurauto betrouwbaar is. Een model uit de B-klasse is bijvoorbeeld het toppunt van degelijkheid en ook prettig te besturen als u een ander merk gewend bent.
  3. Veilig en comfortabel: een Mercedes is ook gemaakt om op topsnelheid over de Duitse Autobahn te kruisen. Op het gebied van veiligheid heeft dit merk dan ook een naam gemaakt en hoog te houden. Als u veiligheid belangrijk vindt in een huurauto, kies dan voor dit merk.

Het gemak van een autoverhuur

Altijd al in een Mercedes-Benz willen rijden? Huur een auto uit de B-klasse en geniet van het gevoel dat deze auto u geeft. Een auto huren is bij onze verhuur heel eenvoudig. Dit kan niet alleen online, maar ook door even te bellen of door gebruik te maken van onze app. Wilt u het liefst een model uit de B-klasse? Sixtkan u geen Mercedes-Benz garanderen, maar u ontvangt altijd een auto uit dezelfde voertuigcategorie, waardoor u verzekerd bent van comfort. Bovendien vervangt Sixt alle auto's regelmatig, wat ten goede komt aan de kwaliteit van de modellen.

Andere Mercedes-Benz modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren