Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz A-klasse huren

Wil je bij SIXT graag een Mercedes Benz A-Klasse huren? Wij begrijpen dat je voor zowel zakelijke afspraken als voor privédoeleinden graag de voorkeur geeft aan een zeer representatieve auto uit het compacte middensegment, die bovendien betrouwbaar is en een zekere klasse uitstraalt. Een Mercedes Benz A-Klasse als huurauto geeft je bijzonder veel comfort en wat je ook van plan bent te doen, in deze auto zul je beslist op een positieve manier opvallen. Je kunt hem heel eenvoudig reserveren via onze app voor iPhone en Android, of thuis achter jouw laptop. 

  • One-way huur mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Mercedes-Benz A-Klasse
of vergelijkbaar (CLMR)
mb a klasse 5d weiss 2018
5 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Benzine Airconditioning 1 Tassen

Eigenschappen van de Mercedes Benz A-Klasse

De Mercedes-Benz A-klasse is een compacte hatchback die vanaf 1997 op de markt is verschenen. Omdat je bij ons altijd een personenwagen krijgt die niet ouder is dan zes maanden, zal je Mercedes van de laatste generatie zijn, die met ingang van 2012 op de markt is verschenen. Afhankelijk van de uitvoering heeft de benzineversie een 1,6-liter of 2,0-liter benzinemotor en een vermogen van 122 tot 360 pk. De dieselversie beschikt over een motoren met een cilinderinhoud tussen 1,4 liter en 2,2 liter en een vermogen dat varieert van 90 tot 170 pk. Wil je een dergelijke auto huren?

Een Mercedes Benz A-Klasse als huurauto bij SIXT

Het kan helaas voorkomen dat wij de door jou bestelde Mercedes Benz A-Klasse even niet beschikbaar hebben. Autoverhuur via ons houdt dan wel in dat we je zeker een ander type auto aanbieden, van vergelijkbare klasse en van een vergelijkbaar niveau van comfort. Als je bij jouw reservering gekozen heeft voor extra opties zoals winterbanden of een radio, dan leveren wij die uiteraard ook in het model dat wij je ter beschikking zullen stellen. Wanneer kom je bij ons een auto huren?

Specificaties

Motor

Cylinder 4
Capacity 1,991 cm3
Max speed 381 cc
Max. power at speed 6,000 1/min
Max. torque 475 Nm
At speed 2250 1/min
Transmission 7 gears AMG SPEEDSHIFT

Technical details

Length 4.640 mm
Height 1.432 mm
Wheelbase 2.699 mm
Luggage capacity 470 l
Fuel capacity 56 l
Tare 1.585 kg