Prijs weergeven

Home >>  >>  

Mazda 3 huren

Je kunt bij Sixt nu ook terecht om een Mazda 3 te huren. Zoek je een voordelige huurauto? Wil je veel waar voor je geld? Dan is de Mazda 3 een goede keuze. Zowel voor vakantie en uitstapjes als voor zakelijke reizen is de Mazda 3 heel geschikt. Kies je voor deze sportieve en stijlvolle auto? Daar zul je geen spijt van krijgen. Het merk Mazda levert een constante kwaliteit van betrouwbare auto's, met een zeer hoog niveau van functies en opties. In zijn klasse is de Mazda 3 dan ook een van de meest complete auto's. Daarom is deze auto zowel voor eigenaren als voor de tijdelijke huurders bijzonder aantrekkelijk. De Mazda 3 is er voor u in de hatchback en sedan versie.

Een auto huren regel je snel en makkelijk bij Sixt. Sixt Autoverhuur kan niet altijd de beschikbaarheid van een Mazda 3 garanderen. Sixt zorgt ervoor dat je in ieder geval een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse krijgt.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Kinderzitje mogelijk
  • Airconditioning
Mazda 3 huurauto

Mazda 3 huren: rijden is genieten

Sportief rijden in stijl? Dan kies je voor de Mazda 3. Mazda loopt voorop in de ontwikkeling van krachtige motoren die toch zuinig zijn, door de nieuwe Skyactiv Technology. Ondanks dat de auto een sportieve rijder alle ruimte geeft, is het brandstofverbruik laag en ook de CO2 uitstoot is verminderd. Ook het design mag er zijn. Vlotte lijnen geven de Mazda 3 een stoere maar vooral ook stijlvolle uitstraling. Mazda noemt dit design KODO - Soul of motion, geïnspireerd door de natuur.

Het doel van de Japanse autofabrikant was om in deze auto de balans te vinden tussen prestatie, efficiency en design. Lovende recensies geven aan dat men hier goed in geslaagd is. Ook de praktische aspecten zoals beenruimte en bagageruimte zijn dik in orde voor deze middenklasser. Een Mazda 3 huren betekent vooral ook genieten: van de goede wegligging, de krachtige motor en de zeer complete uitrusting.

Snel en makkelijk een Mazda 3 huren bij Sixt Autoverhuur

Wist je dat het reserveren van een huurauto bij Sixt zo geregeld is? Boek online een Mazda 3 of neem telefonisch contact op met de Sixt-vestiging waar je de auto wilt ophalen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen.

Andere Mazda modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren