Range Rover Evoque
Nu huren bij SIXT
Range Rover Evoque

Range Rover Evoque huren

Droom je al jaren van de Evoque, maar twijfel je of deze cabrio ook praktisch haalbaar is? Een auto huren is de perfecte manier om daar achter te komen. Zo ontdek je de nieuwe Evoque in al zijn facetten; van de dagelijkse file tot het inparkeren in drukke stadsstraten en road trips over verlaten landwegen. De auto's van Sixt autoverhuur zijn altijd actueel en in perfecte staat. Dus of je nu wilt schitteren op zakenreis, of een cabrio met vier zitplaatsen zoekt voor een luxe familievakantie, de Evoque komt aan al je wensen tegemoet. Wil je zeker weten of er een Evoque klaarstaat? Neem dan contact op met Sixt en informeer naar de mogelijkheden.

Range Rover Evoque
of vergelijkbaar (LFAR)
land rover range rover evoque 5d silber 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen
Range Rover Evoque Convertible
e.d. ()
land rover range rover evoque cabrio orange 2016
4 Stoelen 3 Deurs Automatisch Diesel from 25 years Airconditioning

Range Rover Evoque Cabrio verhuur: de pluspunten

  • Stijl en veelzijdigheid: De Range Rover Evoque Cabrio onderscheidt zich door een opvallend lijnenspel, een robuuste vormgeving en een aflopende daklijn. De perfecte auto voor een snelle road trip, maar ook wendbaar genoeg voor het turbulente stadsleven.
  • Het accent op infotainment: Range Rover Evoque Cabrio verhuur laat je kennismaken met de nieuwste innovaties op het gebied van infotainment, zoals InControl Touch Pro.
  • Cabriodak met Z-mechanisme: Zonneschijn? Laat je haren maar wapperen! Begint het te spetteren? Geen probleem, het akoestisch geïsoleerde dak laat zich vloeiend in- en uitklappen in nauwelijks 18 seconden. Zelfs bij snelheden tot 48 km per uur.

Een Range Rover Evoque huren bij Sixt

Huur een Range Rover Evoque Cabrio en maak kennis met 's werelds allereerste cabrio-SUV. Deze eigentijdse Range Rover is helemaal ontworpen voor het snelle stadsleven. Elke rit in deze gestroomlijnde en geavanceerde cabrio is een moment om nooit te vergeten.

Technische details

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Kinderzitje mogelijk
  • Bijrijder mogelijk

Motor

Cylinder 4
Capacity 1.999 cm3
Max. power 180 hP
Max. power at speed 4000 1/min
Max. torque 430 Nm
At speed 1750 1/min

Technical Details

Length 4.370 mm
Height 1.609 mm
Wheelbase 2.660 mm
Luggage capacity 251 l
Fuel capacity 54 l
Tare 1.674 kg