Land Rover Discovery Sport huren

Een Land Rover Discovery Sport huren bij SIXT

Een Land Rover Discovery Sport huren? Dat kan voordelig bij SIXT! Huur bij ons deze luxe SUV, die u veilig onder alle weersomstandigheden naar uw bestemming brengt. Met genoeg ruimte voor vijf personen en al hun bagage, en met meer comfort dan een passagiersbusje.

Land Rover Discovery Sport huren
of vergelijkbaar (LFAR)
land rover range rover discovery sport 5d silber 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen
Land Rover Discovery
of vergelijkbaar (XFAR)
land rover range rover discovery 5d silber 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch from 25 years Airconditioning 4 Koffers

De voordelen van een Land Rover Discovery Sport bij SIXT

  • Stoer, ruim en comfortabel: Dankzij zijn aerodynamische vormgeving is de Land Rover Discovery een stoere verschijning op de weg. Het ruime en luxe interieur zorgt ervoor dat u zowel een korte road trip als langere afstanden zonder problemen kunt overbruggen. U heeft in de Land Rover Discovery de beschikking over vijf comfortabele en stevige zitplaatsen, en meer dan genoeg ruimte voor al uw bagage.
  • Sportieve rijeigenschappen: De sterke tweelitermotor met 150 pk levert alle kracht die u nodig heeft om snel en veilig op uw plaats van bestemming te komen. De actieve en comfortabele vering zorgt voor extra sportief rijdrag.
  • Onder alle omstandigheden: Huur een auto die ieder terrein aankan. Door de vierwielaandrijving en de instelbare rijeigenschappen, heeft u bij de Land Rover Discovery onder iedere omstandigheid de beste grip en volledige controle over uw huurauto. De automatische rij-assistent helpt u veilig en gemakkelijk op schuine terreinen te starten en gecontroleerd van steile hellingen af te dalen.

Een Land Rover Discovery huren bij SIXT

Een topklasse auto huren bij SIXT is eenvoudig en betaalbaar. De Land Rover Discovery Sport is een uitstekende keuze wanneer u op een business trip gaat of van een luxe familievakantie wilt genieten. Huur een Land Rover Discovery Sport voor een langere periode, en bespaar nog meer op uw autohuur. Door gebruik te maken van extra's als kinderzitjes, ongelimiteerde kilometers en extra bestuurders vergroot u uw rijplezier nog verder. We wijzen u erop dat u een auto uit een specifieke categorie huurt, en we niet kunnen garanderen dat u een Land Rover Discovery Sport krijgt.