Prijs weergeven

Home >>  >>  

Kia Sportage huren

Bij Sixt autoverhuur kun je een Kia Sportage huren. Het representatieve uiterlijk en het strakke design zullen in combinatie met het grote rijcomfort zeker in de smaak vallen. Je huurt bij ons altijd een jonge Kia Sportage en je bent goedkoper uit met het huren van een auto bij niet dagelijks gebruik. Bij een auto huren heeft u geen omkijken meer naar zaken als verzekering, wegenbelasting en afschrijving. Ook ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Ervaar nu zelf het gemak van een huurauto. Door een Kia Sportage te huren heb je je eigen vervoer, waar en wanneer je maar wilt!

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Kinderzitje mogelijk
  • Bijrijder mogelijk
Kia Sportage huurauto

Maximaal rijcomfort met een Kia Sportage

De Kia Sportage is ruim, ook voor de personen achterin de auto. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld met het gezin een weekendje weg wilt en wanneer je veel bagage mee te nemen hebt. De hoge zitpositie als bestuurder geeft je volledig overzicht op de weg en een gevoel van controle. Dit vergroot het plezier van het autorijden enorm! Comfort en veiligheid staan bij de Kia Sportage hoog in het vaandel. De Kia Sportage is onder andere uitgerust met spiegels met geïntegreerde knipperlichten, adaptieve bochtverlichting, schakelindicatoren, airconditioning en bluetooth connectiviteit. Ook heeft de Kia Sportage een goede wegligging, waardoor de besturing ook bij het afleggen langere afstanden prettig aanvoelt.

 

 

Een Kia Sportage huren bij Sixt

Je kunt bij ons eenvoudig een Kia Sportage huren. Zo kun je via onze website een huurauto reserveren. Wanneer je jouw wensen liever persoonlijk bespreekt met een medewerker, kun je contact opnemen met ons callcenter op +31 (0) 23 - 5 69 86 56. Om gemakkelijk en snel een auto te huren, is er een app beschikbaar voor op de smartphone of tablet. Met Sixt autoverhuur op meer dan 4.000 locaties in over 100 landen vind je ook in jouw regio een vestiging.

Andere Kia modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren