KIA Rio huren

Een Kia Rio huren bij SIXT

Wil je binnenkort een Kia Rio huren bij SIXT? Deze populaire en compacte hatchback bieden wij graag aan, net als andere modellen in zijn klasse. Het is een representatieve wagen en omdat hij met zijn lengte van vier meter niet erg groot is, kun je hem overal parkeren, ook als je een trip naar kleine pittoreske dorpjes maakt. Je kunt hem ter plekke op onze vestigingen boeken, maar ook voordat je afreist gewoon thuis via onze website of met onze handige app.

KIA Rio huren
of vergelijkbaar (ECAR)
kia rio 4d weiss 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 1 Tassen

Eigenschappen en voordelen van de Kia Rio

De Kia Rio is een populaire auto binnen de branche van autoverhuur. De Kia Rio is een zuinige auto die met zijn 1,5-liter 4-cilinder dieselmotor of zijn 4-cilinder benzinemotor met een inhoud van 1,4 of 1,6 liter meer dan genoeg vermogen en snelheid levert om ook op een pittige manier mee te kunnen rijden. In een 5-deurs hatchback versie krijg je de standaardversie, maar wil je een sportiever uiterlijk, dan is de 3-deurs hatchback versie wellicht een betere optie. Welke versie jij ook wilt, je auto zal niet ouder zijn dan zes maanden. 

Een Kia Rio als huurauto bij SIXT

Je wilt graag deze Kia Rio huren, maar wij kunnen je niet garanderen dat we je exact dit model leveren. Je mag er altijd op rekenen dat wij je een auto presenteren van vergelijkbaar comfortniveau uit dezelfde categorie als deze Kia Rio. Als je bij jouw reservering gekozen hebt voor extra opties als een babyzitje of winterbanden, dan krijg je die uiteraard ook bij het model dat op je staat te wachten. Deze auto huren staat voor veel persoonlijke vrijheid, een snelle en efficiënte manier van transport en voldoende tijd om echt van je verblijf te genieten.