KIA Picanto huren

Kia Picanto huren

Als je een compact maar stoer ogend karretje wilt huren met standaard vijf zitplaatsen en een pittig karakter dan is de Kia Picanto als een uitstekende keuze. Misschien heb je zelf geen auto en wil je daarom een auto huren of misschien ga je op vakantie met het vliegtuig en wil je op de plaats van bestemming rondrijden? Er zijn vestigingen van SIXT in het hele land en ook kan je ze vinden in het buitenland, onder andere op de luchthavens van de meeste grote steden. Daar kun je dus een auto huren en een Kia Picanto voor laten klaarzetten, zodat je meteen op weg kunt en de vakantiebestemming kunt gaan verkennen in de Kia Picanto.

KIA Picanto huren
of vergelijkbaar (ECAR)
kia picanto 5d weiss 2019
4 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Benzine Airconditioning 1 Tassen

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.

Kia Picanto handig als huurauto

SIXT is een gerenommeerd verhuur bedrijf dat auto's van bijna alle merken verhuurt. Ook een Kia Picanto model huren is dus bij ons mogelijk. Dit leuke kleine autootje biedt veel meer dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Om te beginnen heeft Kia Picanto model vijf zitplaatsen, desgewenst vijf deuren een aantrekkelijk uiterlijk, zowel van binnen als van buiten en de modernste techniek, waaronder natuurlijk navigatie. De Kia Picanto is dus de ideale huurauto als je een auto nodig hebt voor in de stad, gemakkelijk wilt kunnen parkeren en geen grote hoeveelheden bagage bij je hebt. Maar ook op de grote weg staat de Kia Picanto zijn mannetje. Daarmee is een Kia Picanto ook heel geschikt om een uitstapje mee te maken.

Hoe en waar kun je de Kia Picanto huren?

Als je een Kia Picanto wilt huren, kunt u contact opnemen per telefoon of via de website reserveren. Je betaalt vooraf, zodat je, bijvoorbeeld in het buitenland, niet voor een onverwacht hoge rekening komt te staan. Alles is vooraf geregeld, wel zo gemakkelijk. Een Kia Picanto huren is snel geregeld. Houd er rekening mee dat wij je niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij je een specifieke voertuigcategorie garanderen.