KIA Niro huren

Kia Niro huren

De Kia Niro is allesbehalve een gewone hybride. Voordat je instapt, weet je al dat dit een bijzonder ritje gaat worden. Huur een Kia Niro en laat je verrassen door een sportieve crossover met een laag verbruik en een zee aan binnenruimte.

KIA Niro huren
of vergelijkbaar (ECAR)
kia niro 5d blau 2017
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 1 Tassen

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.

Kia Niro verhuur: wat mag je verwachten?

  • De kracht van hybride: De Kia Niro heeft de primeur de eerste hybride crossover te zijn. Dankzij de sterke eletromotor trek je bij elk stoplicht razendsnel op. De benzinemotor neemt het daarna geruisloos over. En filerijden? Dat wordt relaxter dan ooit dankzij de standaard DCT automaat met zes versnellingen.
  • Een stijlvol design: Huur een gezinsauto waarmee je ook op je business trip of zakenreis voor de dag kunt komen. De Niro is gebouwd op een gloednieuw chassis en heeft een stilistische vormgeving met robuuste en sportieve lijnen.
  • Sportief én veilig rijden: Bij de ontwikkeling van deze hybride is aan alles gedacht. Ontdek de voordelen van high-tech safetytechnologie die op de meest cruciale momenten met je meedenkt. Zo brengt de Niro jou en je passagiers altijd veilig thuis, of je nu op citytrip gaat of bochtige bergweggetjes wilt trotseren.

Huur een auto en geniet van betaalbare luxe

SIXT is jouw partner in Kia Niro verhuur. Wat je plannen ook mogen zijn, wij helpen je om de ideale auto te vinden om elke wens te kunnen realiseren. Of je nu een road trip, een familievakantie of een zakenreis op de agenda hebt staan. Kies uit de meest actuele modellen en profiteer van de nieuwste technologische snufjes. Mocht er geen Niro meer klaarstaan, dan doen wij er uiteraard alles aan om een vergelijkbaar type te vinden. Een auto huren? Ga veilig de weg op met Sixt!