KIA Ceed huren

Kia Ceed huren

Online kun je snel en eenvoudig een Kia Ceed huren. De Ceed is een prima middenklasser met een vrij ingetogen charme, die fijn en opvallend stil rijdt en waarin je heerlijk ruim zit. Deze huurauto biedt diverse besturingsmogelijkheden, van sportief en normaal tot comfortabel. Deze Kia is vooruitstrevend met de standaard elektronische stabiliteitscontrole, die voor een nog veiliger rijden zorgt. De Kia Ceed heeft ook bij een laag toerental ruim voldoende trekkracht. Deze auto huren voor een aantal maanden, een romantische stedentrip, gezellige vakantie of zakenreis kan bij SIXT. Je vindt bij ons altijd een betaalbare en geschikte huurauto. De Kia Ceed is voor beschikbaar in de sedan en station versie.

KIA Ceed huren
of vergelijkbaar (ECAR)
kia ceed 5d schwarz 2016
5 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Benzine Airconditioning 2 Tassen
Kia Ceed
kia ceed 5d schwarz 2016
4 Stoelen 4 Deurs Automatisch Airconditioning 2 Koffers

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.

De Kia Ceed biedt veel extra's

Een Kia Ceed huren betekent rondrijden in een compacte vijfdeurs hatchback met een glazen panoramisch dakraam en een aangenaam klimaatcontrolesysteem. De  Kia Ceed heeft een standaard aansluiting voor een smartphone of mp3-speler en een AUX, USB en Bluetooth koppeling. Verder is de auto uitgerust met diverse emissieverlagende en brandstofbesparende technologieën, waardoor je ook nog zuinig rijdt. Groot pluspunt van de Kia Ceed is zijn binnenruimte. Ook achterin zit je erg riant en de kofferruimte is zelfs fors te noemen. De Kia Ceed huren is dus een prima keuze, zowel zakelijk als privé.

Bij SIXT een Kia Ceed model huren

Bij onze autoverhuur vind je uitsluitend een Kia Ceed dat niet ouder is dan een half jaar. Dat betekent een auto huren die bijna nieuw is en daardoor ook bijzonder betrouwbaar. In onze ruim vierduizend verhuurlocaties in meer dan honderd landen, en in alle belangrijke plaatsen ter wereld, zijn vrijwel alle autotypes te reserveren. De Kia Ceed kun je dus overal ophalen. Je regelt de autohuur eenvoudig en snel via onze website voor een altijd zeer scherp tarief. En heb je een kinderzitje nodig of een navigatiesysteem dan kun je dat direct online erbij boeken.