Prijs weergeven

Jaguar XF huren

Luxe en stijl met de jaguar XF bij Sixt, zonder eerst 50.000 Euro te hoeven neerleggen! Inderdaad, de consumentenprijs voor een jaguar XF is minimaal een halve ton. Echter bij ons kunt u nu de jaguar XF huren voor een prijs die betaalbaar is en zolang je dat wilt. De jaguar XF gaat van 0 tot 100 km/u in 4,6 seconden en heeft een topsnelheid van 300 km/u. Dankzij de stijve carrosseriestructuur en de aerodynamische vorm van de jaguar XF is de wegligging en demping een genot.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Jaguar XF huurauto
Zitplaatsen 5
Deuren 4
Transmissie Automatisch
Motor 3.0 Liter V6
Klasse Hogere middenklasse
Acriss Code LDAR
Minimum leeftijd 25 jaar

Waarom een auto huren?

Je koopt of leased een auto die je portemonnee kan betalen. Niet erg veel mensen hebben een portemonnee die de jaguar XF kunnen veroorloven. Zou het niet leuk zijn om voor elke gelegenheid een andere auto te rijden die past bij de gelegenheid? Voor de vakantie een ruime gezinsauto, voor de zakelijke ritjes een luxe representatieve auto en voor het plezier een luxe plezierige auto. Een huurauto is dan een goede oplossing! Je bespaart jezelf de kosten van de wegenbelasting en verzekering met een huurauto. Een auto huren is tevens goedkoper als je niet elke dag rijdt. Je betaald immers alleen voor de dagen dat je een auto nodig hebt. Je kan nu ook een jaguar XF huren.

360° uitzicht: De Jaguar XF van binnen

Sixt autoverhuur

Wil je ook een jaguar XF model huren? Neem dan snel contact met ons op zodat wij jouw jaguar XF kunnen reserveren. Wij bevinden ons in Nederland op verschillende plaatsen. U kan ons ook vinden bij vliegvelden en verschillende stations. Bespaar op een eigen auto en huur de auto die jij wilt! Bestel nu een jaguar XF.

Andere Jaguar modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren