Jaguar XE huren

Bij Sixt heeft u nu de mogelijkheid om de nieuwe Jaguar XE te huren. De nieuwe sportauto is de krachtigste en meest efficiënte model dat Jaguar ooit geproduceerd heeft. Vooral de hoge kwaliteit aluminium constructie van de XE zal u weten te overtuigen. Door deze constructie kunt u uitzonderlijke bochten maken en bent u verzekert van een comfortabele rit door bergachtige gebieden.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk

De Jaguar XE huren & innovatie beleven

Jaguar XE huren

De voordelen van de Jaguar XE

De Jaguar XE is een vierdeurs model, relatief klein in vergelijking met eerdere modellen uit de X-serie en beschikt over een 2,0-liter viercilindermotor. Wij bieden zowel een benzine- als dieselversie aan. Een voordeel van deze nieuwe Jaguar is het zuinige brandstofverbruik van 4 liter per 100 km en de lage CO2-uitstoot, wat uitstekend is voor het milieu. De versnellingsbak kent zes versnellingen en in de versie als automaat heeft het een achttraps-transmissie. Met zijn vermogen tussen 160 en 183 pk kan het een topsnelheid van 228 km per uur bereiken. Wat u van Jaguar ook altijd mag verwachten is een smaakvol en comfortabel interieur. Deze auto huren is beslist geen slecht idee!

360° uitzicht: De Jaguar XE van binnen

Een Jaguar XE als huurauto bij Sixt

Wilt u echt specifiek een Jaguar XE huren, dan is dit helaas niet altijd mogelijk. Wat wij u zonder meer garanderen is een auto uit dezelfde categorie van de meer luxueuze modellen. Een moderne en goed onderhouden huurauto met een aantal handige opties zoals navigatie of een babyzitje die u eenvoudig bij uw reservering kunt selecteren. Deze Jaguar en vergelijkbare auto's bieden we aan in alle vestigingen waar reizigers te verwachten zijn die behoefte hebben aan een representatieve auto. U zult het zien, een auto huren bij ons is slim, voordelig en comfortabel.

Andere Jaguar modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren